Matkustaminen lautalla Mariehamn Viro

Matkustaminen lautalla Mariehamn Viro on erinomainen valinta! Mariehamn Viro -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Tallink tai Viking Line), jotka palvelevat Tallinna ja Mariehamn satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Mariehamn Viro -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Tallink ja Viking Line tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 13 ylitystä viikossa vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Mariehamn-Viro-laivamatkan suunnitteluun.

Lautta Mariehamn Viro luvuilla

Maat
Suomi
Viro
Ylitysten määrä
13 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Mariehamn Viro lauttareitit

Etsitkö lauttaa Mariehamn - Viro? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Mariehamn ja Viro välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Viking Line tai Tallink lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Mariehamn tai Tallinna käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Mariehamn Viro -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Tallink tai Viking Line. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Mariehamn ja Viro välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Mariehamn Viro - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Mariehamn paikkaan Viro

Viro: Lauttamatka ja maan löytäminen

Virossa on useita lähtösatamia, joten lauttamatkasi on helppo tehdä. Voit lähteä laivaan pääkaupungista Tallinnasta, jossa sijaitsee Tallinnan kansainvälinen satama, tai Paldiskin ja Sillamäen kaupungeista. Näistä satamista on yhteydet muihin Baltian maihin, Suomeen ja Ruotsiin.

Virossa liikennöi useita lauttayhtiöitä, jotka tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja ja vuorovälejä. Tallink Silja on yksi suosituimmista, ja se tarjoaa reittejä Suomeen ja Ruotsiin. Eckerö Line ja Viking Line ovat myös hyviä vaihtoehtoja Itämeren matkoille.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None