Suositeltu reitti
Marseille
Matkusta suoraan Ajaccio lautta, lennot
Ajaccio
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Marseille
Matkusta lennot, lautta Bastia
Bastia
Matkusta kimppakyytiä, juna Ajaccio
Ajaccio
Katso hinnat
Marseille
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Nizza
Nizza
Matkusta lennot, lautta Ajaccio
Ajaccio
Katso hinnat

Miten päästä Marseille Ajaccio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Marseille Ajaccio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Marseille Ajaccio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Marseille Ajaccio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Marseille Ajaccio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten La Meridionale, Corsica Linea tai Corsica Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Marseille Ajaccio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Corsica Linea tai La Meridionale laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Marseille Ajaccio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Marseille Ajaccio lauttatietoa

Lähtösatama
Marseille
Ranska
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Saapumissatama
Ajaccio
Ranska
Korsika
Etäisyys
315 km
Lauttayhtiöt
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries
Ylitysten tiheys
8 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
9 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Marseille Ajaccio: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Marseille Ajaccio, lippujen hinnat vaihtelevat 38 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 513 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Marseille - Ajaccio, on 175 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Marseille - Ajaccio on 12 tuntia 45 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 13 tuntia 30 min saapua Ajaccio, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Ajaccio 12 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Marseille satamasta klo 18:15. Viimeinen laiva Ajaccio lähtee Marseille satamasta klo 19:00.

Keskimääräinen hinta Marseille - Ajaccio-lauttaristeilylle.
175 €
Lauttojen hintaluokka Marseille Ajaccio (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
38 € - 513 €
Keskimääräinen ylitysaika Marseille - Ajaccio
12 tuntia 45 min
Ensimmäisen Ajaccio menevän lautan lähtöaika
18:15
Viimeisen lautan lähtöaika Ajaccio
19:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Ajaccio
07:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Ajaccio
08:00

Miksi ottaa lautta Marseille Ajaccio?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Marseille Ajaccio kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ajaccio. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Marseille Ajaccio on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Corsica Linea tai La Meridionale henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Marseille, siihen asti, kun se lähtee Ajaccio. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleensä matka Marseille Ajaccio on paljon nopeampi lentäen. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Marseille-Ajaccio-risteilyllä La Meridionale tai Corsica Linea lautalla sinulla on Marseille-Ajaccio-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Marseille ja Ajaccio välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Marseille, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Marseille ja Ajaccio välisen lauttamatkan pitkään.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Marseille ja Ajaccio välillä?

Jos haluat matkustaa Marseille ja Ajaccio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Corsica Linea tai La Meridionale, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Corsica Linea Marseille Ajaccio
Corsica Linea
Corsica Linea on hyvin tuore yhtiö, joka on syntynyt SNCM:n lakkauttamisen jälkeen ja jonka kotipaikka on Marseillen satamassa. Se liikennöi Korsikaan, Tunisiaan ja Algeriaan. Vivanodalla voit vertailla Marseille-Ajaccio -hintoja ja varata Corsica Lineain lipun Marseille ja Ajaccio välillä. Corsica Linea liikennöi Marseille Ajaccio 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 9 tuntia 30 min. Lisätietoja Corsica Lineaistä
9 tuntia 30 min
4 ylitystä viikossa
La Meridionale Marseille Ajaccio
La Meridionale
La Méridionale on ranskalainen varustamo, joka liikennöi Korsikan ja Sardinian lauttoja Marseillesta. Vivanodan, lauttavertailutyökalun, avulla voit varata La Méridionale Marseille Ajaccio ylityksen parhaaseen hintaan. Vivanodalla voit vertailla Marseille-Ajaccio -hintoja ja varata La Meridionalein lipun Marseille ja Ajaccio välillä. La Meridionale liikennöi Marseille Ajaccio 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 12 tuntia. Lisätietoja La Meridionaleistä
12 tuntia
4 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Marseille? Mihin laivat saapuvat Ajaccio?

Lähtösatama Marseille

Corsica Linea tai La Meridionale lautat lähtevät Ajaccio seuraavista Marseille satamista:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Kartta

Saapumissatama Ajaccio

La Meridionale tai Corsica Linea alukset saapuvat Ajaccio seuraavista satamista:

Ajaccio - Gare Maritime
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Marseille Ajaccio, Marseille ja Ajaccio välisen 315 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 9 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Marseille ja Ajaccio välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Corsica Linea ja La Meridionale). Tällä hetkellä Marseille ja Ajaccio välillä on 8 ylitystä viikossa.

Reitillä Marseille-Ajaccio liikennöi 2 lauttayhtiötä: Corsica Linea ja La Meridionale.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries.

Marseille ja Ajaccio välisen matkan aikana matkustat 315 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Marseille Ajaccio, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 38 € - 513 €. Havaitsemamme keskihinta oli 175 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Marseille klo 18:15 kohti Ajaccio.

Viimeinen lautta Ajaccio lähtee Marseille yleensä klo 19:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika