Suositeltu reitti
Marseille
Matkusta suoraan Annaba lautta, lennot
Annaba
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Marseille
Matkusta lautta Tunis
Tunis
Matkusta lennot Annaba
Annaba
Katso hinnat
Marseille
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Nizza
Nizza
Matkusta lennot Annaba
Annaba
Katso hinnat

Miten päästä Marseille Annaba lautalla ?

Etsitkö täydellistä Marseille Annaba lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Marseille Annaba on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Marseille Annaba voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Marseille Annaba -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Corsica Linea, CTN Tunisia Ferries tai Algérie Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Marseille Annaba -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Corsica Linea tai Algérie Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Marseille Annaba sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Marseille Annaba lauttatietoa

Lähtösatama
Marseille
Ranska
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Saapumissatama
Annaba
Algeria
Etäisyys
739 km
Lauttayhtiöt
Corsica Linea, CTN Tunisia Ferries, Algérie Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Marseille Annaba?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Marseille Annaba kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Annaba. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Marseille Annaba on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Marseille ja Annaba välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Corsica Linea tai Algérie Ferries laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Marseille Annaba -lauttamatka on juuri päinvastainen. Corsica Linea tai Algérie Ferries liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Saavut Annaba stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Corsica Linea tai Algérie Ferries lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Marseille ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Annaba. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Marseille-Annaba risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Marseille ja Annaba välillä?

Jos haluat matkustaa Marseille ja Annaba välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Corsica Linea tai Algérie Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Corsica Linea Marseille Annaba
Corsica Linea
Corsica Linea on hyvin tuore yhtiö, joka on syntynyt SNCM:n lakkauttamisen jälkeen ja jonka kotipaikka on Marseillen satamassa. Se liikennöi Korsikaan, Tunisiaan ja Algeriaan. Vivanodalla voit vertailla Marseille-Annaba -hintoja ja varata Corsica Lineain lipun Marseille ja Annaba välillä. Lisätietoja Corsica Lineaistä
Algérie Ferries Marseille Annaba
Algérie Ferries
Algérie Ferries on Algerian ja Ranskan ja Espanjan välistä matkustaja- ja rahtiliikennettä harjoittava meriliikenneyritys. Vivanodalla voit vertailla Marseille-Annaba -hintoja ja varata Algérie Ferriesin lipun Marseille ja Annaba välillä. Lisätietoja Algérie Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Marseille? Mihin laivat saapuvat Annaba?

Lähtösatama Marseille

Corsica Linea tai Algérie Ferries lautat lähtevät Annaba seuraavista Marseille satamista:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Kartta
Marseille - Gare Maritime de la Major (International)
Kartta

Saapumissatama Annaba

Algérie Ferries tai Corsica Linea alukset saapuvat Annaba seuraavista satamista:

Annaba
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Marseille Annaba.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Marseille-Annaba liikennöi 2 lauttayhtiötä: Corsica Linea ja Algérie Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Corsica Linea, CTN Tunisia Ferries, Algérie Ferries.

Marseille ja Annaba välisen matkan aikana matkustat 739 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika