Suositeltu reitti
Marseille
Matkusta suoraan Porto-Vecchio lautta
Porto-Vecchio
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Marseille
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Toulon
Toulon
Matkusta lautta Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Katso hinnat
Marseille
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Nizza
Nizza
Matkusta lautta Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Katso hinnat

Miten päästä Marseille Porto-Vecchio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Marseille Porto-Vecchio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Marseille Porto-Vecchio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Marseille Porto-Vecchio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Marseille Porto-Vecchio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten La Meridionale, Corsica Linea tai Corsica Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Marseille Porto-Vecchio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Corsica Linea tai La Meridionale laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Marseille Porto-Vecchio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Marseille Porto-Vecchio lauttatietoa

Lähtösatama
Marseille
Ranska
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Saapumissatama
Porto-Vecchio
Ranska
Korsika
Etäisyys
372 km
Lauttayhtiöt
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
13 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Marseille Porto-Vecchio: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Marseille Porto-Vecchio, lippujen hinnat vaihtelevat 51 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 441 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Marseille - Porto-Vecchio, on 179 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Marseille - Porto-Vecchio on 14 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 14 tuntia saapua Porto-Vecchio, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Porto-Vecchio 13 tuntia 59 min. Ensimmäinen lautta lähtee Marseille satamasta klo 17:30. Viimeinen laiva Porto-Vecchio lähtee Marseille satamasta klo 17:31.

Keskimääräinen hinta Marseille - Porto-Vecchio-lauttaristeilylle.
179 €
Lauttojen hintaluokka Marseille Porto-Vecchio (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
51 € - 441 €
Keskimääräinen ylitysaika Marseille - Porto-Vecchio
14 tuntia
Ensimmäisen Porto-Vecchio menevän lautan lähtöaika
17:30
Viimeisen lautan lähtöaika Porto-Vecchio
17:31
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Porto-Vecchio
07:30

Miksi ottaa lautta Marseille Porto-Vecchio?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Marseille Porto-Vecchio kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Porto-Vecchio. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Marseille Porto-Vecchio on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Porto-Vecchio tai minne tahansa muualle. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Marseille-Porto-Vecchio-risteilyllä La Meridionale tai Corsica Linea lautalla sinulla on Marseille-Porto-Vecchio-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Päinvastoin, Marseille Porto-Vecchio laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on Corsica Linea tai La Meridionale liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Porto-Vecchio stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Corsica Linea tai La Meridionale lautalla Marseille ja Porto-Vecchio välisen 372 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Marseille-Porto-Vecchio risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Marseille ja Porto-Vecchio välillä?

Jos haluat matkustaa Marseille ja Porto-Vecchio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Corsica Linea tai La Meridionale, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Corsica Linea Marseille Porto-Vecchio
Corsica Linea
Corsica Linea on hyvin tuore yhtiö, joka on syntynyt SNCM:n lakkauttamisen jälkeen ja jonka kotipaikka on Marseillen satamassa. Se liikennöi Korsikaan, Tunisiaan ja Algeriaan. Vivanodalla voit vertailla Marseille-Porto-Vecchio -hintoja ja varata Corsica Lineain lipun Marseille ja Porto-Vecchio välillä. Corsica Linea liikennöi Marseille Porto-Vecchio 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 13 tuntia 30 min. Lisätietoja Corsica Lineaistä
13 tuntia 30 min
3 ylitystä viikossa
La Meridionale Marseille Porto-Vecchio
La Meridionale
La Méridionale on ranskalainen varustamo, joka liikennöi Korsikan ja Sardinian lauttoja Marseillesta. Vivanodan, lauttavertailutyökalun, avulla voit varata La Méridionale Marseille Porto-Vecchio ylityksen parhaaseen hintaan. Vivanodalla voit vertailla Marseille-Porto-Vecchio -hintoja ja varata La Meridionalein lipun Marseille ja Porto-Vecchio välillä. La Meridionale liikennöi Marseille Porto-Vecchio 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 17 tuntia. Lisätietoja La Meridionaleistä
17 tuntia
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Marseille? Mihin laivat saapuvat Porto-Vecchio?

Lähtösatama Marseille

Corsica Linea tai La Meridionale lautat lähtevät Porto-Vecchio seuraavista Marseille satamista:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Kartta

Saapumissatama Porto-Vecchio

La Meridionale tai Corsica Linea alukset saapuvat Porto-Vecchio seuraavista satamista:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Marseille Porto-Vecchio.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Marseille Porto-Vecchio, Marseille ja Porto-Vecchio välisen 372 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 13 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Marseille ja Porto-Vecchio välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Corsica Linea ja La Meridionale). Tällä hetkellä Marseille ja Porto-Vecchio välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Marseille-Porto-Vecchio liikennöi 2 lauttayhtiötä: Corsica Linea ja La Meridionale.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries.

Marseille ja Porto-Vecchio välisen matkan aikana matkustat 372 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Marseille Porto-Vecchio, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 51 € - 441 €. Havaitsemamme keskihinta oli 179 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Marseille klo 17:30 kohti Porto-Vecchio.

Viimeinen lautta Porto-Vecchio lähtee Marseille yleensä klo 17:31.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika