Suositeltu reitti
Marseille
Matkusta suoraan Skikda lautta
Skikda
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Marseille
Matkusta juna, kimppakyytiä Sete
Sete
Matkusta lautta Skikda
Skikda
Katso hinnat
Marseille
Matkusta kimppakyytiä, bussi, juna Genova
Genova
Matkusta lautta Skikda
Skikda
Katso hinnat

Miten päästä Marseille Skikda lautalla ?

Etsitkö täydellistä Marseille Skikda lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Marseille Skikda on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Marseille Skikda voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Marseille Skikda -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Algérie Ferries tai Corsica Linea, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Marseille Skikda -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Corsica Linea tai Algérie Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Marseille Skikda sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Marseille Skikda lauttatietoa

Lähtösatama
Marseille
Ranska
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Saapumissatama
Skikda
Algeria
Etäisyys
725 km
Lauttayhtiöt
Algérie Ferries, Corsica Linea
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Marseille Skikda: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Marseille Skikda, lippujen hinnat vaihtelevat 144 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 841 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Marseille - Skikda, on 371 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Marseille - Skikda on 11 tuntia 53 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 21 tuntia saapua Skikda, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Skikda . Ensimmäinen lautta lähtee Marseille satamasta klo 11:00. Viimeinen laiva Skikda lähtee Marseille satamasta klo 16:00.

Keskimääräinen hinta Marseille - Skikda-lauttaristeilylle.
371 €
Lauttojen hintaluokka Marseille Skikda (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
144 € - 841 €
Keskimääräinen ylitysaika Marseille - Skikda
11 tuntia 53 min
Ensimmäisen Skikda menevän lautan lähtöaika
11:00
Viimeisen lautan lähtöaika Skikda
16:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Skikda
10:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Skikda
12:00

Miksi ottaa lautta Marseille Skikda?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Marseille Skikda kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Skikda. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Marseille Skikda on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Corsica Linea tai Algérie Ferries lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Marseille ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Skikda. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Marseille-Skikda risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Marseille ja Skikda välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Corsica Linea tai Algérie Ferries laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Marseille voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Corsica Linea tai Algérie Ferries -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Skikda täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Marseille ja Skikda välillä?

Jos haluat matkustaa Marseille ja Skikda välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Corsica Linea tai Algérie Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Corsica Linea Marseille Skikda
Corsica Linea
Corsica Linea on hyvin tuore yhtiö, joka on syntynyt SNCM:n lakkauttamisen jälkeen ja jonka kotipaikka on Marseillen satamassa. Se liikennöi Korsikaan, Tunisiaan ja Algeriaan. Vivanodalla voit vertailla Marseille-Skikda -hintoja ja varata Corsica Lineain lipun Marseille ja Skikda välillä. Lisätietoja Corsica Lineaistä
Algérie Ferries Marseille Skikda
Algérie Ferries
Algérie Ferries on Algerian ja Ranskan ja Espanjan välistä matkustaja- ja rahtiliikennettä harjoittava meriliikenneyritys. Vivanodalla voit vertailla Marseille-Skikda -hintoja ja varata Algérie Ferriesin lipun Marseille ja Skikda välillä. Algérie Ferries liikennöi Marseille Skikda 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 20 tuntia. Lisätietoja Algérie Ferriesistä
20 tuntia
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Marseille? Mihin laivat saapuvat Skikda?

Lähtösatama Marseille

Corsica Linea tai Algérie Ferries lautat lähtevät Skikda seuraavista Marseille satamista:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Kartta
Marseille - Gare Maritime de la Major (International)
Kartta

Saapumissatama Skikda

Algérie Ferries tai Corsica Linea alukset saapuvat Skikda seuraavista satamista:

Skikda Port
Kartta
Skikda
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Marseille Skikda.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Marseille Skikda, Marseille ja Skikda välisen 725 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Marseille ja Skikda välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Corsica Linea ja Algérie Ferries). Tällä hetkellä Marseille ja Skikda välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Marseille-Skikda liikennöi 2 lauttayhtiötä: Corsica Linea ja Algérie Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Algérie Ferries, Corsica Linea.

Marseille ja Skikda välisen matkan aikana matkustat 725 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Marseille Skikda, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 144 € - 841 €. Havaitsemamme keskihinta oli 371 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Marseille klo 11:00 kohti Skikda.

Viimeinen lautta Skikda lähtee Marseille yleensä klo 16:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika