Mehamn
Matkusta suoraan Batsfjord lennot, lautta
Batsfjord
Katso hinnat

Miten päästä Mehamn Batsfjord lautalla ?

Etsitkö täydellistä Mehamn Batsfjord lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Mehamn Batsfjord on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Mehamn Batsfjord voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Mehamn Batsfjord -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hurtigruten, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Mehamn Batsfjord -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hurtigruten laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Mehamn Batsfjord sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Mehamn Batsfjord lauttatietoa

Lähtösatama
Mehamn
Norja
Saapumissatama
Batsfjord
Norja
Etäisyys
81 km
Lauttayhtiöt
Hurtigruten
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Mehamn ja Batsfjord välillä?

Jos haluat matkustaa Mehamn ja Batsfjord välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hurtigruten, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hurtigruten Mehamn Batsfjord
Hurtigruten
Hurtigruten harjoittaa lauttaliikennettä Norja, mukaan lukien lauttaliikenne Mehamn ja Batsfjord satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Mehamn-Batsfjord -hintoja ja varata Hurtigrutenin lipun Mehamn ja Batsfjord välillä. Lisätietoja Hurtigrutenistä

Mistä lähtevät lautat Mehamn? Mihin laivat saapuvat Batsfjord?

Lähtösatama Mehamn

Hurtigruten lautat lähtevät Batsfjord seuraavista Mehamn satamista:

Mehamn
Kartta

Saapumissatama Batsfjord

Hurtigruten alukset saapuvat Batsfjord seuraavista satamista:

Båtsfjord
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika