Suositeltu reitti
Melilla
Matkusta suoraan Motril lautta
Motril
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Melilla
Matkusta lennot, lautta Malaga
Malaga
Matkusta kimppakyytiä, bussi Motril
Motril
Katso hinnat

Miten päästä Melilla Motril lautalla ?

Etsitkö täydellistä Melilla Motril lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Melilla Motril on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Melilla Motril voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Melilla Motril -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas tai FRS Iberia, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Melilla Motril -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas, FRS Iberia tai Baleària laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Melilla Motril sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Melilla Motril lauttatietoa

Lähtösatama
Melilla
Espanja
Saapumissatama
Motril
Espanja
Andalusia
Etäisyys
170 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Ylitysten tiheys
6 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Melilla Motril: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Melilla Motril, lippujen hinnat vaihtelevat 56 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 201 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Melilla - Motril, on 127 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Melilla - Motril on 6 tuntia 35 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 30 min saapua Motril, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Motril 5 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Melilla satamasta klo 15:00. Viimeinen laiva Motril lähtee Melilla satamasta klo 23:59.

Keskimääräinen hinta Melilla - Motril-lauttaristeilylle.
127 €
Lauttojen hintaluokka Melilla Motril (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
56 € - 201 €
Keskimääräinen ylitysaika Melilla - Motril
6 tuntia 35 min
Ensimmäisen Motril menevän lautan lähtöaika
15:00
Viimeisen lautan lähtöaika Motril
23:59
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Motril
05:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Motril
21:30

Miksi ottaa lautta Melilla Motril?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Melilla Motril kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Motril. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Melilla Motril on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Melilla ja Motril välisen matkan jokaisella minuutilla, Melilla satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Motril tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Naviera Armas, FRS Iberia tai Baleària henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Melilla ja Motril välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Melilla, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Melilla ja Motril välisen lauttamatkan pitkään.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Melilla Motril -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Naviera Armas, FRS Iberia tai Baleària liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Motril stressittömästi ja täysin rentoutuneena.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Melilla ja Motril välillä?

Jos haluat matkustaa Melilla ja Motril välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas, FRS Iberia tai Baleària, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Melilla Motril
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Melilla-Motril -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Melilla ja Motril välillä. Lisätietoja Naviera Armasistä
FRS Iberia Melilla Motril
FRS Iberia
FRS Iberia on espanjalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Espanjan ja Marokon alueille. Vivanodalla voit vertailla Melilla-Motril -hintoja ja varata FRS Iberiain lipun Melilla ja Motril välillä. FRS Iberia liikennöi Melilla Motril 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 50 min. Lisätietoja FRS Iberiaistä
5 tuntia 50 min
6 ylitystä viikossa
Baleària Melilla Motril
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Melilla-Motril -hintoja ja varata Baleàriain lipun Melilla ja Motril välillä. Lisätietoja Baleàriaistä

Mistä lähtevät lautat Melilla? Mihin laivat saapuvat Motril?

Lähtösatama Melilla

Naviera Armas, FRS Iberia tai Baleària lautat lähtevät Motril seuraavista Melilla satamista:

Melilla
Kartta

Saapumissatama Motril

Baleària, FRS Iberia tai Naviera Armas alukset saapuvat Motril seuraavista satamista:

Motril-Granada
Kartta
Motril
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Melilla Motril.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Melilla Motril, Melilla ja Motril välisen 170 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Melilla ja Motril välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas, FRS Iberia ja Baleària). Tällä hetkellä Melilla ja Motril välillä on 6 ylitystä viikossa.

Reitillä Melilla-Motril liikennöi 3 lauttayhtiötä: Naviera Armas, FRS Iberia ja Baleària.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Vertaa ennen varausta Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Melilla Motril -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Melilla ja Motril välisen matkan aikana matkustat 170 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Melilla Motril, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 56 € - 201 €. Havaitsemamme keskihinta oli 127 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Melilla klo 15:00 kohti Motril.

Viimeinen lautta Motril lähtee Melilla yleensä klo 23:59.

Millainen on Melilla ja Motril välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Melilla ja Motril välillä olisi. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Melilla Motril -risteilyllä Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas tai FRS Iberia laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Melilla laivaan noususta Motril tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Melilla ja Motril.

Laivaan nousu Melilla

Ennen kuin Melilla Motril -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Melilla satamassa / Sinun kannattaa saapua Melilla satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Baleària, FRS Iberia tai Naviera Armas-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Melilla ja Motril väliselle reitille. / Etsi Melilla lauttaterminaalissa Naviera Armas, FRS Iberia tai Baleària tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Motril menevään laivaan nouseminen / Varo Melilla lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Naviera Armas, FRS Iberia tai Baleària henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Melilla ja Motril välisellä reitillä olevalla aluksella.

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Naviera Armas, FRS Iberia tai Baleària -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Motril on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Motril:

  • Motril satama on näkyvissä / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Motril satamassa. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Nauti sen sijaan saapumisesta Motril satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Motril satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Motril tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Motril sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Motril on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika