Messina
Matkusta suoraan Reggio Calabria lautta
Reggio Calabria
Katso hinnat

Miten päästä Messina Reggio Calabria lautalla ?

Etsitkö täydellistä Messina Reggio Calabria lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Messina Reggio Calabria on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Messina Reggio Calabria voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Messina Reggio Calabria -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines, Meridiano Lines tai Metromare, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Messina Reggio Calabria -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines, Meridiano Lines tai Metromare laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Messina Reggio Calabria sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Messina Reggio Calabria lauttatietoa

Lähtösatama
Messina
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Reggio Calabria
Italia
Calabria
Etäisyys
11 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Messina Reggio Calabria: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Messina Reggio Calabria, lippujen hinnat vaihtelevat 4 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 4 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Messina - Reggio Calabria, on 4 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Messina - Reggio Calabria on 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 30 min saapua Reggio Calabria, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Reggio Calabria 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Messina satamasta klo 08:05. Viimeinen laiva Reggio Calabria lähtee Messina satamasta klo 18:30.

Keskimääräinen hinta Messina - Reggio Calabria-lauttaristeilylle.
4 €
Lauttojen hintaluokka Messina Reggio Calabria (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
4 € - 4 €
Keskimääräinen ylitysaika Messina - Reggio Calabria
30 min
Ensimmäisen Reggio Calabria menevän lautan lähtöaika
08:05
Viimeisen lautan lähtöaika Reggio Calabria
18:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Reggio Calabria
08:35
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Reggio Calabria
19:00

Miksi ottaa lautta Messina Reggio Calabria?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Messina Reggio Calabria kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Reggio Calabria. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Messina Reggio Calabria on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleensä matka Messina Reggio Calabria on paljon nopeampi lentäen. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Messina-Reggio Calabria-risteilyllä Metromare, Meridiano Lines tai Liberty Lines lautalla sinulla on Messina-Reggio Calabria-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Päinvastoin, Messina Reggio Calabria laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on Liberty Lines, Meridiano Lines tai Metromare liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Reggio Calabria täysin rentoutuneena.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Voit matkustaa Messina Reggio Calabria täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Reggio Calabria saapuessasi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Messina ja Reggio Calabria välillä?

Jos haluat matkustaa Messina ja Reggio Calabria välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines, Meridiano Lines tai Metromare, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Messina Reggio Calabria
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Messina-Reggio Calabria -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Messina ja Reggio Calabria välillä. Lisätietoja Liberty Linesistä
Meridiano Lines Messina Reggio Calabria
Meridiano Lines
Meridiano Lines harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Messina ja Reggio Calabria satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Messina-Reggio Calabria -hintoja ja varata Meridiano Linesin lipun Messina ja Reggio Calabria välillä. Lisätietoja Meridiano Linesistä
Metromare Messina Reggio Calabria
Metromare
Metromare harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Messina ja Reggio Calabria satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Messina-Reggio Calabria -hintoja ja varata Metromarein lipun Messina ja Reggio Calabria välillä. Lisätietoja Metromareistä

Mistä lähtevät lautat Messina? Mihin laivat saapuvat Reggio Calabria?

Lähtösatama Messina

Liberty Lines, Meridiano Lines tai Metromare lautat lähtevät Reggio Calabria seuraavista Messina satamista:

Messina
Kartta

Saapumissatama Reggio Calabria

Metromare, Meridiano Lines tai Liberty Lines alukset saapuvat Reggio Calabria seuraavista satamista:

Reggio di Calabria
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Messina-Reggio Calabria liikennöi 3 lauttayhtiötä: Liberty Lines, Meridiano Lines ja Metromare.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare.

Vertaa ennen varausta Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Messina Reggio Calabria -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Messina ja Reggio Calabria välisen matkan aikana matkustat 11 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Messina Reggio Calabria, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 4 € - 4 €. Havaitsemamme keskihinta oli 4 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Messina klo 08:05 kohti Reggio Calabria.

Viimeinen lautta Reggio Calabria lähtee Messina yleensä klo 18:30.

Kokemuksesi Messina Reggio Calabria -lauttamatkasta

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Messina Reggio Calabria suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit uppoutua Liberty Lines, Meridiano Lines tai Metromare laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Messina ja laivasta poistumisesta Reggio Calabria. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Messina ja Reggio Calabria.

Valmiina laivaan nousuun Messina

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Messina Reggio Calabria -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Messina satamassa / Sinun tulee saapua Messina lauttaterminaaliin Liberty Lines, Meridiano Lines tai Metromare asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Messina ja Reggio Calabria väliselle reitille. / Mene Messina lauttaterminaalin Metromare, Meridiano Lines tai Liberty Lines:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Reggio Calabria menevään lauttaan nouseminen / Varo Messina lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Jos matkustat autolla, Metromare, Meridiano Lines tai Liberty Lines:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Messina ja Reggio Calabria välisellä reitillä olevalla aluksella.

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Liberty Lines, Meridiano Lines tai Metromare -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Reggio Calabria on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Reggio Calabria:

  • Lähestyminen Reggio Calabria satamaan / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Reggio Calabria satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Reggio Calabria satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Reggio Calabria tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Reggio Calabria. Vihdoin ja viimein oleskelusi Reggio Calabria alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika