Messina
Matkusta suoraan Rinella lautta
Rinella
Katso hinnat

Miten päästä Messina Rinella lautalla ?

Etsitkö täydellistä Messina Rinella lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Messina Rinella on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Messina Rinella voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Messina Rinella -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Messina Rinella -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Messina Rinella sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Messina Rinella lauttatietoa

Lähtösatama
Messina
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Rinella
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
76 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Messina Rinella: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Messina Rinella, lippujen hinnat vaihtelevat 30 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 34 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Messina - Rinella, on 33 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Messina - Rinella on 3 tuntia 7 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 15 min saapua Rinella, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Rinella 2 tuntia 55 min. Ensimmäinen lautta lähtee Messina satamasta klo 06:45. Viimeinen laiva Rinella lähtee Messina satamasta klo 18:30.

Keskimääräinen hinta Messina - Rinella-lauttaristeilylle.
33 €
Lauttojen hintaluokka Messina Rinella (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
30 € - 34 €
Keskimääräinen ylitysaika Messina - Rinella
3 tuntia 7 min
Ensimmäisen Rinella menevän lautan lähtöaika
06:45
Viimeisen lautan lähtöaika Rinella
18:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Rinella
10:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Rinella
21:25

Mitkä yhtiöt liikennöivät Messina ja Rinella välillä?

Jos haluat matkustaa Messina ja Rinella välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Messina Rinella
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Messina-Rinella -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Messina ja Rinella välillä. Liberty Lines liikennöi Messina Rinella 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 20 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
2 tuntia 20 min
14 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Messina? Mihin laivat saapuvat Rinella?

Lähtösatama Messina

Liberty Lines lautat lähtevät Rinella seuraavista Messina satamista:

Messina
Kartta

Saapumissatama Rinella

Liberty Lines alukset saapuvat Rinella seuraavista satamista:

Rinella
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika