Messina
Matkusta suoraan Villa San Giovanni lautta, juna, bussi
Villa San Giovanni
Katso hinnat

Miten päästä Messina Villa San Giovanni lautalla ?

Etsitkö täydellistä Messina Villa San Giovanni lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Messina Villa San Giovanni on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Messina Villa San Giovanni voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Messina Villa San Giovanni -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Metromare tai Caronte & Tourist, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Messina Villa San Giovanni -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Metromare tai Caronte & Tourist laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Messina Villa San Giovanni sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Messina Villa San Giovanni lauttatietoa

Lähtösatama
Messina
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Villa San Giovanni
Italia
Calabria
Etäisyys
7 km
Lauttayhtiöt
Metromare, Caronte & Tourist
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Messina Villa San Giovanni?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Messina Villa San Giovanni kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Villa San Giovanni. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Messina Villa San Giovanni on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Messina Villa San Giovanni. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Messina-Villa San Giovanni-risteilyllä Caronte & Tourist tai Metromare lautalla sinulla on Messina-Villa San Giovanni-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Messina ja Villa San Giovanni välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Messina, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Villa San Giovanni lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Messina ja Villa San Giovanni välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Metromare tai Caronte & Tourist henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Messina, siihen asti, kun se lähtee Villa San Giovanni. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Messina ja Villa San Giovanni välillä?

Jos haluat matkustaa Messina ja Villa San Giovanni välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Metromare tai Caronte & Tourist, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Metromare Messina Villa San Giovanni
Metromare
Metromare harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Messina ja Villa San Giovanni satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Messina-Villa San Giovanni -hintoja ja varata Metromarein lipun Messina ja Villa San Giovanni välillä. Lisätietoja Metromareistä
Caronte & Tourist Messina Villa San Giovanni
Caronte & Tourist
Caronte & Tourist harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Messina ja Villa San Giovanni satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Messina-Villa San Giovanni -hintoja ja varata Caronte & Touristin lipun Messina ja Villa San Giovanni välillä. Lisätietoja Caronte & Tourististä

Mistä lähtevät lautat Messina? Mihin laivat saapuvat Villa San Giovanni?

Lähtösatama Messina

Metromare tai Caronte & Tourist lautat lähtevät Villa San Giovanni seuraavista Messina satamista:

Messina
Kartta
Messina Caronte Tourist Ferries
Kartta

Saapumissatama Villa San Giovanni

Caronte & Tourist tai Metromare alukset saapuvat Villa San Giovanni seuraavista satamista:

Villa San Giovanni
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Messina-Villa San Giovanni liikennöi 2 lauttayhtiötä: Metromare ja Caronte & Tourist.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Metromare, Caronte & Tourist.

Messina ja Villa San Giovanni välisen matkan aikana matkustat 7 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika