Suositeltu reitti
Mesta (Chios)
Matkusta suoraan Lemnos lautta
Lemnos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Mesta (Chios)
Matkusta lautta Agios Efstratios
Agios Efstratios
Matkusta lautta Lemnos
Lemnos
Katso hinnat

Miten päästä Mesta (Chios) Lemnos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Mesta (Chios) Lemnos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Mesta (Chios) Lemnos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Mesta (Chios) Lemnos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Mesta (Chios) Lemnos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Mesta (Chios) Lemnos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Mesta (Chios) Lemnos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Mesta (Chios) Lemnos lauttatietoa

Lähtösatama
Mesta (Chios)
Kreikka
Saapumissatama
Lemnos
Kreikka
Etäisyys
193 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Mesta (Chios) Lemnos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Mesta (Chios) Lemnos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lemnos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Mesta (Chios) Lemnos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleensä matka Mesta (Chios) Lemnos on paljon nopeampi lentäen. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Mesta (Chios)-Lemnos-risteilyllä Sea Jets tai Hellenic Seaways lautalla sinulla on Mesta (Chios)-Lemnos-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Mesta (Chios) ja Lemnos väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Mesta (Chios) Lemnos valmiina auttamaan sinua. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Mesta (Chios) ja Lemnos välillä?

Jos haluat matkustaa Mesta (Chios) ja Lemnos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Mesta (Chios) Lemnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Mesta (Chios)-Lemnos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Mesta (Chios) ja Lemnos välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Sea Jets Mesta (Chios) Lemnos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Mesta (Chios)-Lemnos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Mesta (Chios) ja Lemnos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Mesta (Chios)? Mihin laivat saapuvat Lemnos?

Lähtösatama Mesta (Chios)

Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Lemnos seuraavista Mesta (Chios) satamista:

Mesta (Chios)
Kartta

Saapumissatama Lemnos

Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Lemnos seuraavista satamista:

Limnos (Myrina)
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Mesta (Chios) Lemnos.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Mesta (Chios)-Lemnos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Mesta (Chios) ja Lemnos välisen matkan aikana matkustat 193 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika