Methana
Matkusta suoraan Aigina lautta
Aigina
Katso hinnat

Miten päästä Methana Aigina lautalla ?

Etsitkö täydellistä Methana Aigina lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Methana Aigina on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Methana Aigina voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Methana Aigina -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways tai Saronic Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Methana Aigina -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Saronic Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Methana Aigina sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Methana Aigina lauttatietoa

Lähtösatama
Methana
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Aigina
Kreikka
Attica
Etäisyys
22 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Saronic Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Methana Aigina: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Methana Aigina, lippujen hinnat vaihtelevat 8 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 40 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Methana - Aigina, on 24 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Methana - Aigina on 45 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 45 min saapua Aigina, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Aigina 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Methana satamasta klo 17:00.

Keskimääräinen hinta Methana - Aigina-lauttaristeilylle.
24 €
Lauttojen hintaluokka Methana Aigina (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
8 € - 40 €
Keskimääräinen ylitysaika Methana - Aigina
45 min
Ensimmäisen Aigina menevän lautan lähtöaika
17:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Aigina
17:45

Miksi ottaa lautta Methana Aigina?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Methana Aigina kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Aigina. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Methana Aigina on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Methana Aigina lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Aigina saapumiseen asti. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Hellenic Seaways tai Saronic Ferries.
Lautat ovat ihanteellisia perheille!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Methana ja Aigina välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Methana, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Aigina lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Methana ja Aigina välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Methana Aigina lauttamatka on päinvastainen! Hellenic Seaways tai Saronic Ferries liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Aloitat lomasi Aigina varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Methana ja Aigina välillä?

Jos haluat matkustaa Methana ja Aigina välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Saronic Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Methana Aigina
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Methana-Aigina -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Methana ja Aigina välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Saronic Ferries Methana Aigina
Saronic Ferries
Saronic Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Methana ja Aigina satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Methana-Aigina -hintoja ja varata Saronic Ferriesin lipun Methana ja Aigina välillä. Lisätietoja Saronic Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Methana? Mihin laivat saapuvat Aigina?

Lähtösatama Methana

Hellenic Seaways tai Saronic Ferries lautat lähtevät Aigina seuraavista Methana satamista:

Methana
Kartta

Saapumissatama Aigina

Saronic Ferries tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Aigina seuraavista satamista:

Port of Aigina
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Methana-Aigina liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Saronic Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Saronic Ferries.

Methana ja Aigina välisen matkan aikana matkustat 22 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Methana Aigina, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 8 € - 40 €. Havaitsemamme keskihinta oli 24 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Methana klo 17:00 kohti Aigina.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika