Milazzo
Matkusta suoraan Alicudi lautta
Alicudi
Katso hinnat

Miten päästä Milazzo Alicudi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Milazzo Alicudi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Milazzo Alicudi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Milazzo Alicudi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Milazzo Alicudi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Milazzo Alicudi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Milazzo Alicudi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Milazzo Alicudi lauttatietoa

Lähtösatama
Milazzo
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Alicudi
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
85 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Milazzo Alicudi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Milazzo Alicudi, lippujen hinnat vaihtelevat 26 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 163 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Milazzo - Alicudi, on 70 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Milazzo - Alicudi on 4 tuntia 31 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 5 min saapua Alicudi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Alicudi 2 tuntia 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Milazzo satamasta klo 06:30. Viimeinen laiva Alicudi lähtee Milazzo satamasta klo 13:30.

Keskimääräinen hinta Milazzo - Alicudi-lauttaristeilylle.
70 €
Lauttojen hintaluokka Milazzo Alicudi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
26 € - 163 €
Keskimääräinen ylitysaika Milazzo - Alicudi
4 tuntia 31 min
Ensimmäisen Alicudi menevän lautan lähtöaika
06:30
Viimeisen lautan lähtöaika Alicudi
13:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Alicudi
09:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Alicudi
16:20

Miksi ottaa lautta Milazzo Alicudi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Milazzo Alicudi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Alicudi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Milazzo Alicudi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Milazzo Alicudi valmiina auttamaan sinua. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Milazzo Alicudi. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Milazzo-Alicudi-risteilyllä Siremar tai Liberty Lines lautalla sinulla on Milazzo-Alicudi-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Milazzo Alicudi -lauttamatka on juuri päinvastainen. Liberty Lines tai Siremar liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Aloitat lomasi Alicudi varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Milazzo ja Alicudi välillä?

Jos haluat matkustaa Milazzo ja Alicudi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Milazzo Alicudi
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Milazzo-Alicudi -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Milazzo ja Alicudi välillä. Liberty Lines liikennöi Milazzo Alicudi 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 2 tuntia 50 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
2 tuntia 50 min
3 ylitystä päivässä
Siremar Milazzo Alicudi
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Milazzo-Alicudi -hintoja ja varata Siremarin lipun Milazzo ja Alicudi välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Milazzo? Mihin laivat saapuvat Alicudi?

Lähtösatama Milazzo

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Alicudi seuraavista Milazzo satamista:

Milazzo
Kartta

Saapumissatama Alicudi

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Alicudi seuraavista satamista:

Alicudi
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Milazzo Alicudi, Milazzo ja Alicudi välisen 85 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Milazzo ja Alicudi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Milazzo ja Alicudi välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Milazzo-Alicudi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Milazzo ja Alicudi välisen matkan aikana matkustat 85 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Milazzo Alicudi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 26 € - 163 €. Havaitsemamme keskihinta oli 70 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Milazzo klo 06:30 kohti Alicudi.

Viimeinen lautta Alicudi lähtee Milazzo yleensä klo 13:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika