Milazzo
Matkusta suoraan Panarea lautta
Panarea
Katso hinnat

Miten päästä Milazzo Panarea lautalla ?

Etsitkö täydellistä Milazzo Panarea lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Milazzo Panarea on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Milazzo Panarea voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Milazzo Panarea -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Milazzo Panarea -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Milazzo Panarea sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Milazzo Panarea lauttatietoa

Lähtösatama
Milazzo
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Panarea
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
49 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
6 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Milazzo Panarea: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Milazzo Panarea, lippujen hinnat vaihtelevat 18 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 128 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Milazzo - Panarea, on 47 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Milazzo - Panarea on 3 tuntia 14 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia 5 min saapua Panarea, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Panarea 1 tuntia 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Milazzo satamasta klo 06:00. Viimeinen laiva Panarea lähtee Milazzo satamasta klo 16:00.

Keskimääräinen hinta Milazzo - Panarea-lauttaristeilylle.
47 €
Lauttojen hintaluokka Milazzo Panarea (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
18 € - 128 €
Keskimääräinen ylitysaika Milazzo - Panarea
3 tuntia 14 min
Ensimmäisen Panarea menevän lautan lähtöaika
06:00
Viimeisen lautan lähtöaika Panarea
16:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Panarea
07:55
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Panarea
20:45

Miksi ottaa lautta Milazzo Panarea?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Milazzo Panarea kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Panarea. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Milazzo Panarea on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Milazzo voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Liberty Lines tai Siremar -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Panarea täynnä energiaa.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Milazzo Liberty Lines tai Siremar lautalla, joka kulkee 49 km matkan Panarea alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Saatat jopa katua sitä, että saavut Panarea niin nopeasti!
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kun nouset Liberty Lines tai Siremar lauttaan Milazzo, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Panarea. Kannattaa kuitenkin kysyä Liberty Lines tai Siremar miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Milazzo ja Panarea välillä?

Jos haluat matkustaa Milazzo ja Panarea välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Milazzo Panarea
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Milazzo-Panarea -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Milazzo ja Panarea välillä. Liberty Lines liikennöi Milazzo Panarea 6 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
1 tuntia 30 min
6 ylitystä päivässä
Siremar Milazzo Panarea
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Milazzo-Panarea -hintoja ja varata Siremarin lipun Milazzo ja Panarea välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Milazzo? Mihin laivat saapuvat Panarea?

Lähtösatama Milazzo

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Panarea seuraavista Milazzo satamista:

Milazzo
Kartta

Saapumissatama Panarea

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Panarea seuraavista satamista:

Panarea
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Milazzo Panarea, Milazzo ja Panarea välisen 49 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Milazzo ja Panarea välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Milazzo ja Panarea välillä on 6 ylitystä päivässä.

Reitillä Milazzo-Panarea liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Milazzo ja Panarea välisen matkan aikana matkustat 49 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Milazzo Panarea, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 18 € - 128 €. Havaitsemamme keskihinta oli 47 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Milazzo klo 06:00 kohti Panarea.

Viimeinen lautta Panarea lähtee Milazzo yleensä klo 16:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika