Milazzo
Matkusta suoraan Vulcano lautta
Vulcano
Katso hinnat

Miten päästä Milazzo Vulcano lautalla ?

Etsitkö täydellistä Milazzo Vulcano lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Milazzo Vulcano on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Milazzo Vulcano voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Milazzo Vulcano -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Milazzo Vulcano -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Milazzo Vulcano sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Milazzo Vulcano lauttatietoa

Lähtösatama
Milazzo
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Vulcano
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
33 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
15 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Milazzo Vulcano: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Milazzo Vulcano, lippujen hinnat vaihtelevat 16 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 105 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Milazzo - Vulcano, on 39 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Milazzo - Vulcano on 1 tuntia 9 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 50 min saapua Vulcano, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Vulcano 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Milazzo satamasta klo 07:00. Viimeinen laiva Vulcano lähtee Milazzo satamasta klo 18:00.

Keskimääräinen hinta Milazzo - Vulcano-lauttaristeilylle.
39 €
Lauttojen hintaluokka Milazzo Vulcano (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
16 € - 105 €
Keskimääräinen ylitysaika Milazzo - Vulcano
1 tuntia 9 min
Ensimmäisen Vulcano menevän lautan lähtöaika
07:00
Viimeisen lautan lähtöaika Vulcano
18:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Vulcano
07:45
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Vulcano
19:15

Miksi ottaa lautta Milazzo Vulcano?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Milazzo Vulcano kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Vulcano. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Milazzo Vulcano on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Milazzo ja Vulcano välisen matkan aikana voit käydä Liberty Lines tai Siremar -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Vulcano täynnä energiaa.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Milazzo satamasta Vulcano, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Milazzo Vulcano lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Vulcano saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Liberty Lines tai Siremar miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Milazzo ja Vulcano välillä?

Jos haluat matkustaa Milazzo ja Vulcano välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Milazzo Vulcano
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Milazzo-Vulcano -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Milazzo ja Vulcano välillä. Liberty Lines liikennöi Milazzo Vulcano 15 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
40 min
15 ylitystä päivässä
Siremar Milazzo Vulcano
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Milazzo-Vulcano -hintoja ja varata Siremarin lipun Milazzo ja Vulcano välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Milazzo? Mihin laivat saapuvat Vulcano?

Lähtösatama Milazzo

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Vulcano seuraavista Milazzo satamista:

Milazzo
Kartta

Saapumissatama Vulcano

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Vulcano seuraavista satamista:

Vulcano
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Milazzo Vulcano, Milazzo ja Vulcano välisen 33 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Milazzo ja Vulcano välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Milazzo ja Vulcano välillä on 15 ylitystä päivässä.

Reitillä Milazzo-Vulcano liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Milazzo ja Vulcano välisen matkan aikana matkustat 33 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Milazzo Vulcano, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 16 € - 105 €. Havaitsemamme keskihinta oli 39 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Milazzo klo 07:00 kohti Vulcano.

Viimeinen lautta Vulcano lähtee Milazzo yleensä klo 18:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika