Matkustaminen lautalla Milos Attica

Matkustaminen lautalla Milos Attica on erinomainen valinta! Milos Attica -lauttoja liikennöi 9 varustamoa (Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Minoan Lines, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets tai Zante Ferries), jotka palvelevat Lavrio, Ateena ja Milos satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Milos Attica -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Minoan Lines, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets ja Zante Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 3 tuntia (Milos - Ateena) 151 km:n matkalla ja pisin 6 tuntia 30 min (Milos - Ateena) 151 km:n matkalla.

Lautta Milos Attica luvuilla

Maat
Kreikka
Ylitysten määrä
6 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
9
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Milos Attica lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Milos Attica. Vertaa Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Minoan Lines, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets ja Zante Ferries tarjouksia ja varaa Milos Attica -lauttalippu.

Kaikki Milos Attica lauttareitit

Etsitkö lauttaa Milos - Attica? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Milos ja Attica välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets, LANE Sea Line, Aigaion Pelagos tai Minoan Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Milos, Ateena tai Lavrio käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Milos Attica -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Minoan Lines, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets tai Zante Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Milos ja Attica välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Milos Attica - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Milos paikkaan Attica

Attica: Saapuminen lautalla paikasta Milos ja alueen tutkiminen

Aloita matkasi Ateenasta, Kreikan vilkkaasta pääkaupungista. Täällä et voi jättää väliin ikonista Akropolista, jonka muinaiset temppelit, kuten Parthenon ja Erechtheion, tarjoavat henkeäsalpaavat näkymät kaupungin ylle. Kävele Ateenan historiallisen kaupunginosan Plakan viehättävillä kujilla ja löydä viehättäviä putiikkeja, perinteisiä ravintoloita ja piilotettuja aarteita. Älä unohda vierailla Akropolis-museossa oppiaksesi lisää tämän antiikin kaupungin kiehtovasta historiasta.

Kun olet valmis lähtemään pois Ateenan hälinästä, lähde lautalla Pireuksesta Salamisin saarelle, joka sijaitsee vain 20 minuutin päässä rannikolta. Täällä voit tutustua muinaisen kreikkalaisen Salamisin kaupungin raunioihin, joka on kuuluisa historiallisesta taistelustaan persialaisia vastaan. Voit myös hyödyntää Salamisin viehättäviä rantoja rentoutuaksesi ja uidaksesi Egeanmeren kristallinkirkkaissa vesissä.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None