Suositeltu reitti
Milos
Matkusta suoraan Koufonissia lautta
Koufonissia
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Milos
Matkusta lautta Ios
Ios
Matkusta lautta Koufonissia
Koufonissia
Katso hinnat
Milos
Matkusta lautta Naxos
Naxos
Matkusta lautta Koufonissia
Koufonissia
Katso hinnat

Miten päästä Milos Koufonissia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Milos Koufonissia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Milos Koufonissia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Milos Koufonissia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Milos Koufonissia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries tai Blue Star Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Milos Koufonissia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Milos Koufonissia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Milos Koufonissia lauttatietoa

Lähtösatama
Milos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Koufonissia
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
106 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Small Cyclades Lines
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Milos Koufonissia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Milos Koufonissia, lippujen hinnat vaihtelevat 108 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 108 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Milos - Koufonissia, on 108 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Milos - Koufonissia on 4 tuntia 35 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia 45 min saapua Koufonissia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Koufonissia 4 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Milos satamasta klo 08:00. Viimeinen laiva Koufonissia lähtee Milos satamasta klo 11:45.

Keskimääräinen hinta Milos - Koufonissia-lauttaristeilylle.
108 €
Lauttojen hintaluokka Milos Koufonissia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
108 € - 108 €
Keskimääräinen ylitysaika Milos - Koufonissia
4 tuntia 35 min
Ensimmäisen Koufonissia menevän lautan lähtöaika
08:00
Viimeisen lautan lähtöaika Koufonissia
11:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Koufonissia
12:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Koufonissia
16:25

Mitkä yhtiöt liikennöivät Milos ja Koufonissia välillä?

Jos haluat matkustaa Milos ja Koufonissia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Milos Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Milos-Koufonissia -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Milos ja Koufonissia välillä. Sea Jets liikennöi Milos Koufonissia 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 40 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
4 tuntia 40 min
14 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Milos? Mihin laivat saapuvat Koufonissia?

Lähtösatama Milos

Sea Jets lautat lähtevät Koufonissia seuraavista Milos satamista:

Milos
Kartta
Milos
Kartta

Saapumissatama Koufonissia

Sea Jets alukset saapuvat Koufonissia seuraavista satamista:

Koufonissia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Milos Koufonissia, Milos ja Koufonissia välisen 106 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Milos ja Koufonissia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Sea Jets). Tällä hetkellä Milos ja Koufonissia välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Milos-Koufonissia liikennöi 1 lauttayhtiötä: Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Small Cyclades Lines.

Jos haluat matkustaa laivalla Milos Koufonissia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 108 € - 108 €. Havaitsemamme keskihinta oli 108 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Milos klo 08:00 kohti Koufonissia.

Viimeinen lautta Koufonissia lähtee Milos yleensä klo 11:45.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika