Molde
Matkusta suoraan Geiranger lautta
Geiranger
Katso hinnat

Miten päästä Molde Geiranger lautalla ?

Etsitkö täydellistä Molde Geiranger lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Molde Geiranger on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Molde Geiranger voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Molde Geiranger -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hurtigruten, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Molde Geiranger -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hurtigruten laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Molde Geiranger sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Molde Geiranger lauttatietoa

Lähtösatama
Molde
Norja
Saapumissatama
Geiranger
Norja
Etäisyys
71 km
Lauttayhtiöt
Hurtigruten
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Molde ja Geiranger välillä?

Jos haluat matkustaa Molde ja Geiranger välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hurtigruten, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hurtigruten Molde Geiranger
Hurtigruten
Hurtigruten harjoittaa lauttaliikennettä Norja, mukaan lukien lauttaliikenne Molde ja Geiranger satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Molde-Geiranger -hintoja ja varata Hurtigrutenin lipun Molde ja Geiranger välillä. Lisätietoja Hurtigrutenistä

Mistä lähtevät lautat Molde? Mihin laivat saapuvat Geiranger?

Lähtösatama Molde

Hurtigruten lautat lähtevät Geiranger seuraavista Molde satamista:

Molde
Kartta

Saapumissatama Geiranger

Hurtigruten alukset saapuvat Geiranger seuraavista satamista:

Geiranger
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika