Suositeltu reitti
Morrojable
Matkusta suoraan Las Palmas De Gran Canaria lautta
Las Palmas De Gran Canaria
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Morrojable
Matkusta lautta Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Matkusta lautta Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Katso hinnat

Miten päästä Morrojable Las Palmas De Gran Canaria lautalla ?

Etsitkö täydellistä Morrojable Las Palmas De Gran Canaria lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Morrojable Las Palmas De Gran Canaria on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Morrojable Las Palmas De Gran Canaria voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Morrojable Las Palmas De Gran Canaria -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Fred Olsen Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Morrojable Las Palmas De Gran Canaria -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas tai Fred Olsen Express laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Morrojable Las Palmas De Gran Canaria sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Morrojable Las Palmas De Gran Canaria lauttatietoa

Lähtösatama
Morrojable
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Las Palmas De Gran Canaria
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
105 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Morrojable Las Palmas De Gran Canaria: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Morrojable Las Palmas De Gran Canaria, lippujen hinnat vaihtelevat 48 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 127 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Morrojable - Las Palmas De Gran Canaria, on 84 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Morrojable - Las Palmas De Gran Canaria on 2 tuntia 2 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 50 min saapua Las Palmas De Gran Canaria, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Las Palmas De Gran Canaria 2 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Morrojable satamasta klo 06:30. Viimeinen laiva Las Palmas De Gran Canaria lähtee Morrojable satamasta klo 19:30.

Keskimääräinen hinta Morrojable - Las Palmas De Gran Canaria-lauttaristeilylle.
84 €
Lauttojen hintaluokka Morrojable Las Palmas De Gran Canaria (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
48 € - 127 €
Keskimääräinen ylitysaika Morrojable - Las Palmas De Gran Canaria
2 tuntia 2 min
Ensimmäisen Las Palmas De Gran Canaria menevän lautan lähtöaika
06:30
Viimeisen lautan lähtöaika Las Palmas De Gran Canaria
19:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Las Palmas De Gran Canaria
08:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Las Palmas De Gran Canaria
21:30

Miksi ottaa lautta Morrojable Las Palmas De Gran Canaria?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Morrojable Las Palmas De Gran Canaria kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Las Palmas De Gran Canaria. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Morrojable Las Palmas De Gran Canaria on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kun nouset Naviera Armas tai Fred Olsen Express lauttaan Morrojable, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Las Palmas De Gran Canaria. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Naviera Armas tai Fred Olsen Express.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Morrojable ja Las Palmas De Gran Canaria välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Naviera Armas tai Fred Olsen Express laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Morrojable ja Las Palmas De Gran Canaria välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Morrojable, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Las Palmas De Gran Canaria lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Morrojable ja Las Palmas De Gran Canaria välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Morrojable ja Las Palmas De Gran Canaria välillä?

Jos haluat matkustaa Morrojable ja Las Palmas De Gran Canaria välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas tai Fred Olsen Express, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Morrojable Las Palmas De Gran Canaria
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Morrojable-Las Palmas De Gran Canaria -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Morrojable ja Las Palmas De Gran Canaria välillä. Naviera Armas liikennöi Morrojable Las Palmas De Gran Canaria 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 55 min. Lisätietoja Naviera Armasistä
2 tuntia 55 min
7 ylitystä viikossa
Fred Olsen Express Morrojable Las Palmas De Gran Canaria
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express on Las Palmasissa, Kanariansaarilla sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttamatkoja eri kohteisiin Espanjassa ja Portugalissa. Vivanodalla voit vertailla Morrojable-Las Palmas De Gran Canaria -hintoja ja varata Fred Olsen Expressin lipun Morrojable ja Las Palmas De Gran Canaria välillä. Fred Olsen Express liikennöi Morrojable Las Palmas De Gran Canaria 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 2 tuntia. Lisätietoja Fred Olsen Expressistä
2 tuntia
3 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Morrojable? Mihin laivat saapuvat Las Palmas De Gran Canaria?

Lähtösatama Morrojable

Naviera Armas tai Fred Olsen Express lautat lähtevät Las Palmas De Gran Canaria seuraavista Morrojable satamista:

Morrojable
Kartta

Saapumissatama Las Palmas De Gran Canaria

Fred Olsen Express tai Naviera Armas alukset saapuvat Las Palmas De Gran Canaria seuraavista satamista:

la Luz
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Morrojable Las Palmas De Gran Canaria, Morrojable ja Las Palmas De Gran Canaria välisen 105 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Morrojable ja Las Palmas De Gran Canaria välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas ja Fred Olsen Express). Tällä hetkellä Morrojable ja Las Palmas De Gran Canaria välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Morrojable-Las Palmas De Gran Canaria liikennöi 2 lauttayhtiötä: Naviera Armas ja Fred Olsen Express.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Morrojable ja Las Palmas De Gran Canaria välisen matkan aikana matkustat 105 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Morrojable Las Palmas De Gran Canaria, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 48 € - 127 €. Havaitsemamme keskihinta oli 84 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Morrojable klo 06:30 kohti Las Palmas De Gran Canaria.

Viimeinen lautta Las Palmas De Gran Canaria lähtee Morrojable yleensä klo 19:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika