Motril
Matkusta suoraan Al Hoceima lautta
Al Hoceima
Katso hinnat

Miten päästä Motril Al Hoceima lautalla ?

Etsitkö täydellistä Motril Al Hoceima lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Motril Al Hoceima on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Motril Al Hoceima voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Motril Al Hoceima -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Naviera Armas, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Motril Al Hoceima -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Motril Al Hoceima sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Motril Al Hoceima lauttatietoa

Lähtösatama
Motril
Espanja
Andalusia
Saapumissatama
Al Hoceima
Marokko
Etäisyys
171 km
Lauttayhtiöt
Naviera Armas
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Motril Al Hoceima: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Motril Al Hoceima, lippujen hinnat vaihtelevat 60 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 354 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Motril - Al Hoceima, on 171 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Motril - Al Hoceima on 5 tuntia 18 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 30 min saapua Al Hoceima, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Al Hoceima 5 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Motril satamasta klo 07:00. Viimeinen laiva Al Hoceima lähtee Motril satamasta klo 12:00.

Keskimääräinen hinta Motril - Al Hoceima-lauttaristeilylle.
171 €
Lauttojen hintaluokka Motril Al Hoceima (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
60 € - 354 €
Keskimääräinen ylitysaika Motril - Al Hoceima
5 tuntia 18 min
Ensimmäisen Al Hoceima menevän lautan lähtöaika
07:00
Viimeisen lautan lähtöaika Al Hoceima
12:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Al Hoceima
11:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Al Hoceima
16:30

Mitkä yhtiöt liikennöivät Motril ja Al Hoceima välillä?

Jos haluat matkustaa Motril ja Al Hoceima välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Motril Al Hoceima
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Motril-Al Hoceima -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Motril ja Al Hoceima välillä. Naviera Armas liikennöi Motril Al Hoceima 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia. Lisätietoja Naviera Armasistä
5 tuntia
3 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Motril? Mihin laivat saapuvat Al Hoceima?

Lähtösatama Motril

Naviera Armas lautat lähtevät Al Hoceima seuraavista Motril satamista:

Motril-Granada
Kartta

Saapumissatama Al Hoceima

Naviera Armas alukset saapuvat Al Hoceima seuraavista satamista:

Al Hoceima
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika