Mytilene
Matkusta suoraan Ayvalik lautta
Ayvalik
Katso hinnat

Miten päästä Mytilene Ayvalik lautalla ?

Etsitkö täydellistä Mytilene Ayvalik lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Mytilene Ayvalik on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Mytilene Ayvalik voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Mytilene Ayvalik -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Turyol, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Mytilene Ayvalik -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Turyol laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Mytilene Ayvalik sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Mytilene Ayvalik lauttatietoa

Lähtösatama
Mytilene
Kreikka
Pohjois-Egean saaret
Saapumissatama
Ayvalik
Turkki
Etäisyys
26 km
Lauttayhtiöt
Turyol
Ylitysten tiheys
2 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Mytilene Ayvalik: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Mytilene Ayvalik, lippujen hinnat vaihtelevat 20 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 93 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Mytilene - Ayvalik, on 55 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Mytilene - Ayvalik on 1 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 30 min saapua Ayvalik, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Ayvalik 1 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Mytilene satamasta klo 18:00.

Keskimääräinen hinta Mytilene - Ayvalik-lauttaristeilylle.
55 €
Lauttojen hintaluokka Mytilene Ayvalik (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
20 € - 93 €
Keskimääräinen ylitysaika Mytilene - Ayvalik
1 tuntia 30 min
Ensimmäisen Ayvalik menevän lautan lähtöaika
18:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Ayvalik
19:30

Mitkä yhtiöt liikennöivät Mytilene ja Ayvalik välillä?

Jos haluat matkustaa Mytilene ja Ayvalik välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Turyol, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Turyol Mytilene Ayvalik
Turyol
Turyol harjoittaa lauttaliikennettä Turkki ja Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Mytilene ja Ayvalik satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Mytilene-Ayvalik -hintoja ja varata Turyolin lipun Mytilene ja Ayvalik välillä. Turyol liikennöi Mytilene Ayvalik 2 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Turyolistä
1 tuntia 30 min
2 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Mytilene? Mihin laivat saapuvat Ayvalik?

Lähtösatama Mytilene

Turyol lautat lähtevät Ayvalik seuraavista Mytilene satamista:

Mytilene
Kartta

Saapumissatama Ayvalik

Turyol alukset saapuvat Ayvalik seuraavista satamista:

Ayvalik
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika