Mytilene
Matkusta suoraan Dikili lautta
Dikili
Katso hinnat

Miten päästä Mytilene Dikili lautalla ?

Etsitkö täydellistä Mytilene Dikili lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Mytilene Dikili on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Mytilene Dikili voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Mytilene Dikili -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Nel Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Mytilene Dikili -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Nel Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Mytilene Dikili sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Mytilene Dikili lauttatietoa

Lähtösatama
Mytilene
Kreikka
Pohjois-Egean saaret
Saapumissatama
Dikili
Turkki
Etäisyys
29 km
Lauttayhtiöt
Nel Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Mytilene ja Dikili välillä?

Jos haluat matkustaa Mytilene ja Dikili välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Nel Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Nel Lines Mytilene Dikili
Nel Lines
Nel Lines harjoittaa lauttaliikennettä Turkki ja Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Mytilene ja Dikili satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Mytilene-Dikili -hintoja ja varata Nel Linesin lipun Mytilene ja Dikili välillä. Lisätietoja Nel Linesistä

Mistä lähtevät lautat Mytilene? Mihin laivat saapuvat Dikili?

Lähtösatama Mytilene

Nel Lines lautat lähtevät Dikili seuraavista Mytilene satamista:

Mytilene
Kartta

Saapumissatama Dikili

Nel Lines alukset saapuvat Dikili seuraavista satamista:

Dikili
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika