Napoli
Matkusta suoraan Forio lautta
Forio
Katso hinnat

Miten päästä Napoli Forio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Napoli Forio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Napoli Forio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Napoli Forio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Napoli Forio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Alilauro, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Napoli Forio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Alilauro laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Napoli Forio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Napoli Forio lauttatietoa

Lähtösatama
Napoli
Italia
Campania
Saapumissatama
Forio
Italia
Campania
Etäisyys
35 km
Lauttayhtiöt
Alilauro
Ylitysten tiheys
6 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Napoli Forio: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Napoli Forio, lippujen hinnat vaihtelevat 23 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 24 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Napoli - Forio, on 24 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Napoli - Forio on 1 tuntia 13 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 15 min saapua Forio, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Forio 1 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Napoli satamasta klo 07:05. Viimeinen laiva Forio lähtee Napoli satamasta klo 14:35.

Keskimääräinen hinta Napoli - Forio-lauttaristeilylle.
24 €
Lauttojen hintaluokka Napoli Forio (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
23 € - 24 €
Keskimääräinen ylitysaika Napoli - Forio
1 tuntia 13 min
Ensimmäisen Forio menevän lautan lähtöaika
07:05
Viimeisen lautan lähtöaika Forio
14:35
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Forio
08:20
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Forio
15:50

Mitkä yhtiöt liikennöivät Napoli ja Forio välillä?

Jos haluat matkustaa Napoli ja Forio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Alilauro, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Alilauro Napoli Forio
Alilauro
Alilauro on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Tyrrhenanmeren italialaisten saarten, kuten Ischian ja Caprin välillä. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Forio -hintoja ja varata Alilauroin lipun Napoli ja Forio välillä. Alilauro liikennöi Napoli Forio 6 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Alilauroistä
1 tuntia
6 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Napoli? Mihin laivat saapuvat Forio?

Lähtösatama Napoli

Alilauro lautat lähtevät Forio seuraavista Napoli satamista:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kartta

Saapumissatama Forio

Alilauro alukset saapuvat Forio seuraavista satamista:

Forio
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika