Matkustaminen lautalla Napoli Ponti-saaret

Matkustaminen lautalla Napoli Ponti-saaret on erinomainen valinta! Napoli Ponti-saaret -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (SNAV), jotka palvelevat Ponza, Ventotene ja Napoli satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Napoli Ponti-saaret -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee SNAV tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Napoli Ponti-saaret luvuilla

Maat
Italia
Ylitysten määrä
10 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Napoli Ponti-saaret lauttareitit

Etsitkö lauttaa Napoli - Ponti-saaret? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Napoli ja Ponti-saaret välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... SNAV lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Napoli, Ventotene tai Ponza käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Napoli Ponti-saaret -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten SNAV. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Napoli ja Ponti-saaret välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Napoli Ponti-saaret - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Napoli paikkaan Ponti-saaret

Ponti-saaret: Saapuminen lautalla paikasta Napoli ja alueen tutkiminen

Pontine-saaristo koostuu kuudesta pääsaaresta: Ponza, Ventotene, Palmarola, Zannone, Gavi ja Santo Stefano. Jokaisella näistä saarista on oma viehätyksensä ja erityispiirteensä.

Aloitetaan Ponzasta, joka on saariston suurin ja kehittynein saari. Ponza on rauhallisten poukamiensa, kristallinkirkkaiden vesiensä, jyrkkien jyrkänteidensä ja salaisten luoliensa ansiosta uimareiden ja sukeltajien paratiisi. Käy ehdottomasti Grotta di Pilatossa, upeassa luolassa, jonne pääsee vain veneellä. Kävele Ponzan kapeilla kaduilla ja tutustu sen viehättäviin kauppoihin, kalaravintoloihin ja vilkkaisiin kahviloihin.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None