Napoli
Matkusta suoraan Procida lautta
Procida
Katso hinnat

Miten päästä Napoli Procida lautalla ?

Etsitkö täydellistä Napoli Procida lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Napoli Procida on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Napoli Procida voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Napoli Procida -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Medmar, Caremar tai SNAV, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Napoli Procida -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Medmar, Caremar tai SNAV laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Napoli Procida sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Napoli Procida lauttatietoa

Lähtösatama
Napoli
Italia
Campania
Saapumissatama
Procida
Italia
Campania
Etäisyys
20 km
Lauttayhtiöt
Medmar, Caremar, SNAV
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Napoli Procida: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Napoli Procida, lippujen hinnat vaihtelevat 17 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 66 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Napoli - Procida, on 32 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Napoli - Procida on 49 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia saapua Procida, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Procida 35 min. Ensimmäinen lautta lähtee Napoli satamasta klo 06:00. Viimeinen laiva Procida lähtee Napoli satamasta klo 12:30.

Keskimääräinen hinta Napoli - Procida-lauttaristeilylle.
32 €
Lauttojen hintaluokka Napoli Procida (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
17 € - 66 €
Keskimääräinen ylitysaika Napoli - Procida
49 min
Ensimmäisen Procida menevän lautan lähtöaika
06:00
Viimeisen lautan lähtöaika Procida
12:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Procida
07:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Procida
13:10

Miksi ottaa lautta Napoli Procida?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Napoli Procida kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Procida. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Napoli Procida on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Napoli ja Procida välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Procida poistuaksesi laivalta.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Napoli Procida lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Procida saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Medmar, Caremar tai SNAV miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Napoli Medmar, Caremar tai SNAV lautalla, joka kulkee 20 km matkan Procida alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Napoli-Procida risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Napoli ja Procida välillä?

Jos haluat matkustaa Napoli ja Procida välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Medmar, Caremar tai SNAV, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Medmar Napoli Procida
Medmar
Medmar on Italiassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Italian ja Kreikan kohteisiin. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Procida -hintoja ja varata Medmarin lipun Napoli ja Procida välillä. Lisätietoja Medmaristä
Caremar Napoli Procida
Caremar
Caremar harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Napoli ja Procida satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Procida -hintoja ja varata Caremarin lipun Napoli ja Procida välillä. Lisätietoja Caremaristä
SNAV Napoli Procida
SNAV
SNAV on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Italian saarten ja Manner-Italian satamien välillä sekä kansainvälisiä palveluja Kroatiaan ja Albaniaan. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Procida -hintoja ja varata SNAVin lipun Napoli ja Procida välillä. Lisätietoja SNAVistä

Mistä lähtevät lautat Napoli? Mihin laivat saapuvat Procida?

Lähtösatama Napoli

Medmar, Caremar tai SNAV lautat lähtevät Procida seuraavista Napoli satamista:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kartta

Saapumissatama Procida

SNAV, Caremar tai Medmar alukset saapuvat Procida seuraavista satamista:

Procida
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Napoli-Procida liikennöi 3 lauttayhtiötä: Medmar, Caremar ja SNAV.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Medmar, Caremar, SNAV.

Vertaa ennen varausta Medmar, Caremar, SNAV hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Napoli Procida -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Napoli ja Procida välisen matkan aikana matkustat 20 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Napoli Procida, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 17 € - 66 €. Havaitsemamme keskihinta oli 32 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Napoli klo 06:00 kohti Procida.

Viimeinen lautta Procida lähtee Napoli yleensä klo 12:30.

Millainen on Napoli ja Procida välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Napoli ja Procida välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Napoli tapahtuvasta laivaan noususta Procida tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Medmar, Caremar ja SNAV merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Napoli ja Procida.

Laivaan nousu Napoli

Ennen kuin Napoli Procida -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Napoli satamaan / Sinun tulee saapua Napoli lauttaterminaaliin Medmar, Caremar tai SNAV asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Napoli ja Procida väliselle reitille. / Etsi Napoli lauttaterminaalissa Medmar, Caremar tai SNAV tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Procida menevään lauttaan nouseminen / Napoli lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat Medmar, Caremar tai SNAV henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Napoli ja Procida välinen risteily: laivalla...

SNAV, Caremar tai Medmar:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Procida on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Procida tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Procida satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Procida satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Napoli Procida mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Procida.
  • Procida on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Procida sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Procida on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika