Naxos
Matkusta suoraan Agios Georgios lautta
Agios Georgios
Katso hinnat

Miten päästä Naxos Agios Georgios lautalla ?

Etsitkö täydellistä Naxos Agios Georgios lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Naxos Agios Georgios on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Naxos Agios Georgios voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Naxos Agios Georgios -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Naxos Agios Georgios -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Naxos Agios Georgios sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Naxos Agios Georgios lauttatietoa

Lähtösatama
Naxos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Agios Georgios
Kreikka
Etäisyys
28 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Naxos ja Agios Georgios välillä?

Jos haluat matkustaa Naxos ja Agios Georgios välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Naxos Agios Georgios
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Naxos-Agios Georgios-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Naxos-Agios Georgios -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Naxos ja Agios Georgios välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Naxos? Mihin laivat saapuvat Agios Georgios?

Lähtösatama Naxos

Blue Star Ferries lautat lähtevät Agios Georgios seuraavista Naxos satamista:

Naxos
Kartta

Saapumissatama Agios Georgios

Blue Star Ferries alukset saapuvat Agios Georgios seuraavista satamista:

Iraklia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika