Naxos
Matkusta suoraan Kythnos lautta
Kythnos
Katso hinnat

Miten päästä Naxos Kythnos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Naxos Kythnos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Naxos Kythnos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Naxos Kythnos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Naxos Kythnos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Naxos Kythnos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Naxos Kythnos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Naxos Kythnos lauttatietoa

Lähtösatama
Naxos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
92 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Naxos ja Kythnos välillä?

Jos haluat matkustaa Naxos ja Kythnos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Naxos Kythnos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Naxos-Kythnos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Naxos ja Kythnos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Naxos? Mihin laivat saapuvat Kythnos?

Lähtösatama Naxos

Sea Jets lautat lähtevät Kythnos seuraavista Naxos satamista:

Naxos
Kartta

Saapumissatama Kythnos

Sea Jets alukset saapuvat Kythnos seuraavista satamista:

Kythnos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika