Naxos
Matkusta suoraan Schoinoussa lautta
Schoinoussa
Katso hinnat

Miten päästä Naxos Schoinoussa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Naxos Schoinoussa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Naxos Schoinoussa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Naxos Schoinoussa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Naxos Schoinoussa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Naxos Schoinoussa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Naxos Schoinoussa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Naxos Schoinoussa lauttatietoa

Lähtösatama
Naxos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Schoinoussa
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
29 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Naxos Schoinoussa: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Naxos Schoinoussa, lippujen hinnat vaihtelevat 7 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 53 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Naxos - Schoinoussa, on 20 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Naxos - Schoinoussa on 1 tuntia 36 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 50 min saapua Schoinoussa, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Schoinoussa 1 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Naxos satamasta klo 12:10. Viimeinen laiva Schoinoussa lähtee Naxos satamasta klo 23:55.

Keskimääräinen hinta Naxos - Schoinoussa-lauttaristeilylle.
20 €
Lauttojen hintaluokka Naxos Schoinoussa (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
7 € - 53 €
Keskimääräinen ylitysaika Naxos - Schoinoussa
1 tuntia 36 min
Ensimmäisen Schoinoussa menevän lautan lähtöaika
12:10
Viimeisen lautan lähtöaika Schoinoussa
23:55
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Schoinoussa
00:20
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Schoinoussa
16:20

Miksi ottaa lautta Naxos Schoinoussa?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Naxos Schoinoussa kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Schoinoussa. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Naxos Schoinoussa on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Naxos Schoinoussa valmiina auttamaan sinua. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines lautalla Naxos ja Schoinoussa välisen 29 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Schoinoussa liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Päinvastoin, Naxos Schoinoussa laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Schoinoussa varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Naxos ja Schoinoussa välillä?

Jos haluat matkustaa Naxos ja Schoinoussa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Naxos Schoinoussa
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Naxos-Schoinoussa-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Naxos-Schoinoussa -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Naxos ja Schoinoussa välillä. Blue Star Ferries liikennöi Naxos Schoinoussa 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
1 tuntia
3 ylitystä viikossa
Small Cyclades Lines Naxos Schoinoussa
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Naxos ja Schoinoussa satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Naxos-Schoinoussa -hintoja ja varata Small Cyclades Linesin lipun Naxos ja Schoinoussa välillä. Lisätietoja Small Cyclades Linesistä

Mistä lähtevät lautat Naxos? Mihin laivat saapuvat Schoinoussa?

Lähtösatama Naxos

Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines lautat lähtevät Schoinoussa seuraavista Naxos satamista:

Naxos
Kartta

Saapumissatama Schoinoussa

Small Cyclades Lines tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Schoinoussa seuraavista satamista:

Port of Schoinoussa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Naxos Schoinoussa, Naxos ja Schoinoussa välisen 29 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Naxos ja Schoinoussa välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries ja Small Cyclades Lines). Tällä hetkellä Naxos ja Schoinoussa välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Naxos-Schoinoussa liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Small Cyclades Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines.

Naxos ja Schoinoussa välisen matkan aikana matkustat 29 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Naxos Schoinoussa, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 7 € - 53 €. Havaitsemamme keskihinta oli 20 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Naxos klo 12:10 kohti Schoinoussa.

Viimeinen lautta Schoinoussa lähtee Naxos yleensä klo 23:55.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika