Nisyros
Matkusta suoraan Astypalaia lautta
Astypalaia
Katso hinnat

Miten päästä Nisyros Astypalaia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Nisyros Astypalaia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Nisyros Astypalaia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Nisyros Astypalaia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Nisyros Astypalaia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Nisyros Astypalaia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Nisyros Astypalaia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Nisyros Astypalaia lauttatietoa

Lähtösatama
Nisyros
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Astypalaia
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
76 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Nisyros Astypalaia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Nisyros Astypalaia, lippujen hinnat vaihtelevat 12 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 160 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Nisyros - Astypalaia, on 62 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Nisyros - Astypalaia on 4 tuntia 24 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 20 min saapua Astypalaia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Astypalaia 2 tuntia 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Nisyros satamasta klo 10:50. Viimeinen laiva Astypalaia lähtee Nisyros satamasta klo 21:40.

Keskimääräinen hinta Nisyros - Astypalaia-lauttaristeilylle.
62 €
Lauttojen hintaluokka Nisyros Astypalaia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
12 € - 160 €
Keskimääräinen ylitysaika Nisyros - Astypalaia
4 tuntia 24 min
Ensimmäisen Astypalaia menevän lautan lähtöaika
10:50
Viimeisen lautan lähtöaika Astypalaia
21:40
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Astypalaia
01:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Astypalaia
13:30

Miksi ottaa lautta Nisyros Astypalaia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Nisyros Astypalaia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Astypalaia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Nisyros Astypalaia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nisyros ja Astypalaia välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Nisyros ja Astypalaia välisen matkan aikana voit käydä Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Astypalaia täynnä energiaa.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Nisyros Astypalaia lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Astypalaia saapumiseen asti. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Nisyros ja Astypalaia välillä?

Jos haluat matkustaa Nisyros ja Astypalaia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Nisyros Astypalaia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Nisyros-Astypalaia-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Nisyros-Astypalaia -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Nisyros ja Astypalaia välillä. Blue Star Ferries liikennöi Nisyros Astypalaia 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 30 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
5 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa
Dodekanisos Seaways Nisyros Astypalaia
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Nisyros-Astypalaia -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Nisyros ja Astypalaia välillä. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä

Mistä lähtevät lautat Nisyros? Mihin laivat saapuvat Astypalaia?

Lähtösatama Nisyros

Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways lautat lähtevät Astypalaia seuraavista Nisyros satamista:

Nisyros
Kartta

Saapumissatama Astypalaia

Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Astypalaia seuraavista satamista:

Astypalea
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Nisyros Astypalaia, Nisyros ja Astypalaia välisen 76 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Nisyros ja Astypalaia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways). Tällä hetkellä Nisyros ja Astypalaia välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Nisyros-Astypalaia liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Nisyros ja Astypalaia välisen matkan aikana matkustat 76 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Nisyros Astypalaia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 12 € - 160 €. Havaitsemamme keskihinta oli 62 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Nisyros klo 10:50 kohti Astypalaia.

Viimeinen lautta Astypalaia lähtee Nisyros yleensä klo 21:40.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika