Nisyros
Matkusta suoraan Livadia lautta
Livadia
Katso hinnat

Miten päästä Nisyros Livadia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Nisyros Livadia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Nisyros Livadia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Nisyros Livadia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Nisyros Livadia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Nisyros Livadia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Nisyros Livadia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Nisyros Livadia lauttatietoa

Lähtösatama
Nisyros
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Livadia
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
28 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Nisyros ja Livadia välillä?

Jos haluat matkustaa Nisyros ja Livadia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Nisyros Livadia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Nisyros-Livadia-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Nisyros-Livadia -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Nisyros ja Livadia välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Nisyros? Mihin laivat saapuvat Livadia?

Lähtösatama Nisyros

Blue Star Ferries lautat lähtevät Livadia seuraavista Nisyros satamista:

Nisyros
Kartta

Saapumissatama Livadia

Blue Star Ferries alukset saapuvat Livadia seuraavista satamista:

Tilos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika