Nynashamn
Matkusta suoraan Ventspils lautta
Ventspils
Katso hinnat

Miten päästä Nynashamn Ventspils lautalla ?

Etsitkö täydellistä Nynashamn Ventspils lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Nynashamn Ventspils on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Nynashamn Ventspils voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Nynashamn Ventspils -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Stena Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Nynashamn Ventspils -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Stena Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Nynashamn Ventspils sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Nynashamn Ventspils lauttatietoa

Lähtösatama
Nynashamn
Ruotsi
Saapumissatama
Ventspils
Latvia
Etäisyys
272 km
Lauttayhtiöt
Stena Line
Ylitysten tiheys
12 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
8 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Nynashamn Ventspils: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Nynashamn Ventspils, lippujen hinnat vaihtelevat 50 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 442 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Nynashamn - Ventspils, on 160 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Nynashamn - Ventspils on 8 tuntia 52 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 10 tuntia saapua Ventspils, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Ventspils 8 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Nynashamn satamasta klo 09:00. Viimeinen laiva Ventspils lähtee Nynashamn satamasta klo 23:00.

Keskimääräinen hinta Nynashamn - Ventspils-lauttaristeilylle.
160 €
Lauttojen hintaluokka Nynashamn Ventspils (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
50 € - 442 €
Keskimääräinen ylitysaika Nynashamn - Ventspils
8 tuntia 52 min
Ensimmäisen Ventspils menevän lautan lähtöaika
09:00
Viimeisen lautan lähtöaika Ventspils
23:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Ventspils
06:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Ventspils
20:30

Mitkä yhtiöt liikennöivät Nynashamn ja Ventspils välillä?

Jos haluat matkustaa Nynashamn ja Ventspils välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Stena Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Stena Line Nynashamn Ventspils
Stena Line
Stena Line on ruotsalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa henkilö- ja ajoneuvoliikennettä Länsi-Euroopan satamien välillä, muun muassa Yhdistyneen kuningaskunnan Harwichin ja Alankomaiden Hook of Hollandin satamien välillä, Hullin ja Rotterdamin välillä sekä Liverpoolin ja Pohjois-Irlannin Belfastin välillä. Vivanodalla voit vertailla Nynashamn-Ventspils -hintoja ja varata Stena Linein lipun Nynashamn ja Ventspils välillä. Stena Line liikennöi Nynashamn Ventspils 12 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 8 tuntia 30 min. Lisätietoja Stena Lineistä
8 tuntia 30 min
12 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Nynashamn? Mihin laivat saapuvat Ventspils?

Lähtösatama Nynashamn

Stena Line lautat lähtevät Ventspils seuraavista Nynashamn satamista:

Nynashamn
Kartta

Saapumissatama Ventspils

Stena Line alukset saapuvat Ventspils seuraavista satamista:

Ventspils
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika