Oban
Matkusta suoraan Lismore lautta
Lismore
Katso hinnat

Miten päästä Oban Lismore lautalla ?

Etsitkö täydellistä Oban Lismore lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Oban Lismore on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Oban Lismore voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Oban Lismore -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Caledonian MacBrayne, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Oban Lismore -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Caledonian MacBrayne laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Oban Lismore sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Oban Lismore lauttatietoa

Lähtösatama
Oban
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Saapumissatama
Lismore
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Etäisyys
11 km
Lauttayhtiöt
Caledonian MacBrayne
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Oban ja Lismore välillä?

Jos haluat matkustaa Oban ja Lismore välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Caledonian MacBrayne, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Caledonian MacBrayne Oban Lismore
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne harjoittaa lauttaliikennettä Yhdistynyt Kuningaskunta, mukaan lukien lauttaliikenne Oban ja Lismore satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Oban-Lismore -hintoja ja varata Caledonian MacBraynein lipun Oban ja Lismore välillä. Lisätietoja Caledonian MacBrayneistä

Mistä lähtevät lautat Oban? Mihin laivat saapuvat Lismore?

Lähtösatama Oban

Caledonian MacBrayne lautat lähtevät Lismore seuraavista Oban satamista:

Oban
Kartta

Saapumissatama Lismore

Caledonian MacBrayne alukset saapuvat Lismore seuraavista satamista:

Lismore
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika