Suositeltu reitti
Olbia
Matkusta suoraan Civitavecchia lautta
Civitavecchia
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Olbia
Matkusta lennot Rooma
Rooma
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Civitavecchia
Civitavecchia
Katso hinnat

Miten päästä Olbia Civitavecchia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Olbia Civitavecchia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Olbia Civitavecchia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Olbia Civitavecchia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Olbia Civitavecchia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci tai Saremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Olbia Civitavecchia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines tai Grandi Navi Veloci laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Olbia Civitavecchia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Olbia Civitavecchia lauttatietoa

Lähtösatama
Olbia
Italia
Sardinia
Saapumissatama
Civitavecchia
Italia
Latium
Etäisyys
231 km
Lauttayhtiöt
Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Olbia Civitavecchia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Olbia Civitavecchia, lippujen hinnat vaihtelevat 20 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 361 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Olbia - Civitavecchia, on 109 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Olbia - Civitavecchia on 7 tuntia 2 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 8 tuntia 30 min saapua Civitavecchia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Civitavecchia 5 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Olbia satamasta klo 01:00. Viimeinen laiva Civitavecchia lähtee Olbia satamasta klo 23:59.

Keskimääräinen hinta Olbia - Civitavecchia-lauttaristeilylle.
109 €
Lauttojen hintaluokka Olbia Civitavecchia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
20 € - 361 €
Keskimääräinen ylitysaika Olbia - Civitavecchia
7 tuntia 2 min
Ensimmäisen Civitavecchia menevän lautan lähtöaika
01:00
Viimeisen lautan lähtöaika Civitavecchia
23:59
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Civitavecchia
06:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Civitavecchia
21:00

Miksi ottaa lautta Olbia Civitavecchia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Olbia Civitavecchia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Civitavecchia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Olbia Civitavecchia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Olbia ja Civitavecchia välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines tai Grandi Navi Veloci laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Olbia ja Civitavecchia välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Civitavecchia poistuaksesi laivalta.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Olbia Civitavecchia. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Olbia-Civitavecchia-risteilyllä Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines lautalla sinulla on Olbia-Civitavecchia-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Olbia ja Civitavecchia välillä?

Jos haluat matkustaa Olbia ja Civitavecchia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines tai Grandi Navi Veloci, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Grimaldi Lines Olbia Civitavecchia
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines on perustettu vuonna 1947 ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa. Vivanodalla voit vertailla Olbia-Civitavecchia -hintoja ja varata Grimaldi Linesin lipun Olbia ja Civitavecchia välillä. Grimaldi Lines liikennöi Olbia Civitavecchia 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 30 min. Lisätietoja Grimaldi Linesistä
6 tuntia 30 min
6 ylitystä viikossa
Tirrenia di Navigazione Olbia Civitavecchia
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Cagliari, Sardinia. Se on perustettu vuonna 1946, ja se tarjoaa laivayhteyksiä useisiin kohteisiin Italiassa ja Sardiniassa. Vivanodalla voit vertailla Olbia-Civitavecchia -hintoja ja varata Tirrenia di Navigazionein lipun Olbia ja Civitavecchia välillä. Tirrenia di Navigazione liikennöi Olbia Civitavecchia 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 5 tuntia 30 min. Lisätietoja Tirrenia di Navigazioneistä
5 tuntia 30 min
3 ylitystä päivässä
Saremar Olbia Civitavecchia
Saremar
Saremar harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Olbia ja Civitavecchia satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Olbia-Civitavecchia -hintoja ja varata Saremarin lipun Olbia ja Civitavecchia välillä. Lisätietoja Saremaristä
SNAV Olbia Civitavecchia
SNAV
SNAV on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Italian saarten ja Manner-Italian satamien välillä sekä kansainvälisiä palveluja Kroatiaan ja Albaniaan. Vivanodalla voit vertailla Olbia-Civitavecchia -hintoja ja varata SNAVin lipun Olbia ja Civitavecchia välillä. Lisätietoja SNAVistä
Moby Lines Olbia Civitavecchia
Moby Lines
Moby Lines on italialainen lauttayhtiö, joka on liikennöinyt Sardiniaan ja Korsikaan Italiasta vuodesta 1959. Miten voin varata Moby Lines Olbia Civitavecchia ylityksen? Käyttämällä Vivanodaa ja sen monikuljetushakukonetta! Vivanodalla voit vertailla Olbia-Civitavecchia -hintoja ja varata Moby Linesin lipun Olbia ja Civitavecchia välillä. Lisätietoja Moby Linesistä
Grandi Navi Veloci Olbia Civitavecchia
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci on italialainen yhtiö, joka on yksi Välimeren matkustajaliikenteen johtavista yrityksistä. Se liikennöi Italiaan (Sisilia ja Sardinia), Espanjaan, Tunisiaan, Algeriaan, Ranskaan ja Marokkoon. Vivanodalla voit vertailla Olbia-Civitavecchia -hintoja ja varata Grandi Navi Velociin lipun Olbia ja Civitavecchia välillä. Lisätietoja Grandi Navi Velociistä

Mistä lähtevät lautat Olbia? Mihin laivat saapuvat Civitavecchia?

Lähtösatama Olbia

Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines tai Grandi Navi Veloci lautat lähtevät Civitavecchia seuraavista Olbia satamista:

Olbia
Kartta

Saapumissatama Civitavecchia

Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines alukset saapuvat Civitavecchia seuraavista satamista:

Civitavecchia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Olbia Civitavecchia, Olbia ja Civitavecchia välisen 231 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Olbia ja Civitavecchia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines ja Grandi Navi Veloci). Tällä hetkellä Olbia ja Civitavecchia välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Olbia-Civitavecchia liikennöi 6 lauttayhtiötä: Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines ja Grandi Navi Veloci.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Vertaa ennen varausta Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Olbia Civitavecchia -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Olbia ja Civitavecchia välisen matkan aikana matkustat 231 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Olbia Civitavecchia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 20 € - 361 €. Havaitsemamme keskihinta oli 109 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Olbia klo 01:00 kohti Civitavecchia.

Viimeinen lautta Civitavecchia lähtee Olbia yleensä klo 23:59.

Millainen on Olbia ja Civitavecchia välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Olbia ja Civitavecchia välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Olbia tapahtuvasta laivaan noususta Civitavecchia tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci ja Saremar merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Olbia ja Civitavecchia.

Valmiina laivaan nousuun Olbia

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Olbia Civitavecchia -lauttamatkan alkamista:

  • Saapumisaika Olbia satamaan / Sinun kannattaa saapua Olbia satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Olbia ja Civitavecchia väliselle reitille. / Olbia esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines:n lipunmyyntitiskillä Olbia lauttaterminaalissa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Civitavecchia menevään lauttaan nouseminen / Varo Olbia lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Jos matkustat autolla, Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Olbia ja Civitavecchia välisellä reitillä olevalla aluksella.

Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines tai Grandi Navi Veloci laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Civitavecchia on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Civitavecchia tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Civitavecchia satamaan. / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Civitavecchia satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Civitavecchia satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Civitavecchia tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Civitavecchia sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Civitavecchia odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika