Suositeltu reitti
Olbia
Matkusta suoraan Piombino lautta
Piombino
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Olbia
Matkusta lautta Livorno
Livorno
Matkusta juna, kimppakyytiä Piombino
Piombino
Katso hinnat

Miten päästä Olbia Piombino lautalla ?

Etsitkö täydellistä Olbia Piombino lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Olbia Piombino on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Olbia Piombino voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Olbia Piombino -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Grimaldi Lines tai Moby Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Olbia Piombino -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Moby Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Olbia Piombino sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Olbia Piombino lauttatietoa

Lähtösatama
Olbia
Italia
Sardinia
Saapumissatama
Piombino
Italia
Toscana
Etäisyys
238 km
Lauttayhtiöt
Grimaldi Lines, Moby Lines
Ylitysten tiheys
6 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Olbia Piombino: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Olbia Piombino, lippujen hinnat vaihtelevat 37 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 195 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Olbia - Piombino, on 95 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Olbia - Piombino on 5 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia 30 min saapua Piombino, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Piombino 5 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Olbia satamasta klo 08:15.

Keskimääräinen hinta Olbia - Piombino-lauttaristeilylle.
95 €
Lauttojen hintaluokka Olbia Piombino (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
37 € - 195 €
Keskimääräinen ylitysaika Olbia - Piombino
5 tuntia 30 min
Ensimmäisen Piombino menevän lautan lähtöaika
08:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Piombino
13:45

Mitkä yhtiöt liikennöivät Olbia ja Piombino välillä?

Jos haluat matkustaa Olbia ja Piombino välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Moby Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Moby Lines Olbia Piombino
Moby Lines
Moby Lines on italialainen lauttayhtiö, joka on liikennöinyt Sardiniaan ja Korsikaan Italiasta vuodesta 1959. Miten voin varata Moby Lines Olbia Piombino ylityksen? Käyttämällä Vivanodaa ja sen monikuljetushakukonetta! Vivanodalla voit vertailla Olbia-Piombino -hintoja ja varata Moby Linesin lipun Olbia ja Piombino välillä. Moby Lines liikennöi Olbia Piombino 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 20 min. Lisätietoja Moby Linesistä
5 tuntia 20 min
6 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Olbia? Mihin laivat saapuvat Piombino?

Lähtösatama Olbia

Moby Lines lautat lähtevät Piombino seuraavista Olbia satamista:

Olbia
Kartta

Saapumissatama Piombino

Moby Lines alukset saapuvat Piombino seuraavista satamista:

Piombino
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Olbia Piombino.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Olbia Piombino, Olbia ja Piombino välisen 238 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Olbia ja Piombino välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Moby Lines). Tällä hetkellä Olbia ja Piombino välillä on 6 ylitystä viikossa.

Reitillä Olbia-Piombino liikennöi 1 lauttayhtiötä: Moby Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Grimaldi Lines, Moby Lines.

Jos haluat matkustaa laivalla Olbia Piombino, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 37 € - 195 €. Havaitsemamme keskihinta oli 95 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Olbia klo 08:15 kohti Piombino.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika