Ons
Matkusta suoraan Bueu lautta
Bueu
Katso hinnat

Miten päästä Ons Bueu lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ons Bueu lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ons Bueu on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ons Bueu voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ons Bueu -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Mar de Ons tai Naviera Nabia, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ons Bueu -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Mar de Ons tai Naviera Nabia laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ons Bueu sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ons Bueu lauttatietoa

Lähtösatama
Ons
Espanja
Galicia
Saapumissatama
Bueu
Espanja
Galicia
Etäisyys
13 km
Lauttayhtiöt
Mar de Ons, Naviera Nabia
Ylitysten tiheys
6 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Ons Bueu?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ons Bueu kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Bueu. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ons Bueu on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Mar de Ons tai Naviera Nabia lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Ons ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Bueu. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Bueu liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleensä matka Ons Bueu on paljon nopeampi lentäen. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Naviera Nabia tai Mar de Ons Ons Bueu -lauttamatkan aikana on lukemattomia mahdollisuuksia nauttia ravintoloista ja baareista tai kävellä ja ottaa aurinkoa rantakannella... Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Ons Bueu -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Mar de Ons tai Naviera Nabia liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Bueu varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ons ja Bueu välillä?

Jos haluat matkustaa Ons ja Bueu välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Mar de Ons tai Naviera Nabia, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Mar de Ons Ons Bueu
Mar de Ons
Mar de Ons on Espanjassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Galician saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Ons-Bueu -hintoja ja varata Mar de Onsin lipun Ons ja Bueu välillä. Mar de Ons liikennöi Ons Bueu 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 55 min. Lisätietoja Mar de Onsistä
55 min
6 ylitystä viikossa
Naviera Nabia Ons Bueu
Naviera Nabia
Naviera Nabia harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Ons ja Bueu satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ons-Bueu -hintoja ja varata Naviera Nabiain lipun Ons ja Bueu välillä. Naviera Nabia liikennöi Ons Bueu 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Naviera Nabiaistä
50 min
5 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Ons? Mihin laivat saapuvat Bueu?

Lähtösatama Ons

Mar de Ons tai Naviera Nabia lautat lähtevät Bueu seuraavista Ons satamista:

Ons Island
Kartta

Saapumissatama Bueu

Naviera Nabia tai Mar de Ons alukset saapuvat Bueu seuraavista satamista:

Bueu
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ons Bueu, Ons ja Bueu välisen 13 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ons ja Bueu välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Mar de Ons ja Naviera Nabia). Tällä hetkellä Ons ja Bueu välillä on 6 ylitystä päivässä.

Reitillä Ons-Bueu liikennöi 2 lauttayhtiötä: Mar de Ons ja Naviera Nabia.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Mar de Ons, Naviera Nabia.

Ons ja Bueu välisen matkan aikana matkustat 13 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika