Ons
Matkusta suoraan Portonovo lautta
Portonovo
Katso hinnat

Miten päästä Ons Portonovo lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ons Portonovo lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ons Portonovo on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ons Portonovo voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ons Portonovo -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Mar de Ons tai Naviera Nabia, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ons Portonovo -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Mar de Ons tai Naviera Nabia laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ons Portonovo sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ons Portonovo lauttatietoa

Lähtösatama
Ons
Espanja
Galicia
Saapumissatama
Portonovo
Espanja
Galicia
Etäisyys
9 km
Lauttayhtiöt
Mar de Ons, Naviera Nabia
Ylitysten tiheys
5 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Ons Portonovo?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ons Portonovo kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Portonovo. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ons Portonovo on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Ons Portonovo -lauttamatka on juuri päinvastainen. Mar de Ons tai Naviera Nabia liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Epäilemättä saavut Portonovo täysin rentoutuneena.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Kun nouset Mar de Ons tai Naviera Nabia lauttaan Ons, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Portonovo. Kannattaa kuitenkin kysyä Mar de Ons tai Naviera Nabia henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Portonovo saapumiseen asti.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Ons ja Portonovo välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Mar de Ons tai Naviera Nabia laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ons ja Portonovo välillä?

Jos haluat matkustaa Ons ja Portonovo välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Mar de Ons tai Naviera Nabia, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Mar de Ons Ons Portonovo
Mar de Ons
Mar de Ons on Espanjassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Galician saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Ons-Portonovo -hintoja ja varata Mar de Onsin lipun Ons ja Portonovo välillä. Mar de Ons liikennöi Ons Portonovo 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Mar de Onsistä
30 min
4 ylitystä viikossa
Naviera Nabia Ons Portonovo
Naviera Nabia
Naviera Nabia harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Ons ja Portonovo satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ons-Portonovo -hintoja ja varata Naviera Nabiain lipun Ons ja Portonovo välillä. Naviera Nabia liikennöi Ons Portonovo 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 20 min. Lisätietoja Naviera Nabiaistä
20 min
4 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Ons? Mihin laivat saapuvat Portonovo?

Lähtösatama Ons

Mar de Ons tai Naviera Nabia lautat lähtevät Portonovo seuraavista Ons satamista:

Ons Island
Kartta

Saapumissatama Portonovo

Naviera Nabia tai Mar de Ons alukset saapuvat Portonovo seuraavista satamista:

Portonovo
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ons Portonovo, Ons ja Portonovo välisen 9 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ons ja Portonovo välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Mar de Ons ja Naviera Nabia). Tällä hetkellä Ons ja Portonovo välillä on 5 ylitystä päivässä.

Reitillä Ons-Portonovo liikennöi 2 lauttayhtiötä: Mar de Ons ja Naviera Nabia.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Mar de Ons, Naviera Nabia.

Ons ja Portonovo välisen matkan aikana matkustat 9 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika