Ons
Matkusta suoraan Sanxenxo lautta
Sanxenxo
Katso hinnat

Miten päästä Ons Sanxenxo lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ons Sanxenxo lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ons Sanxenxo on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ons Sanxenxo voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ons Sanxenxo -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Mar de Ons, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ons Sanxenxo -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Mar de Ons laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ons Sanxenxo sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ons Sanxenxo lauttatietoa

Lähtösatama
Ons
Espanja
Galicia
Saapumissatama
Sanxenxo
Espanja
Galicia
Etäisyys
11 km
Lauttayhtiöt
Mar de Ons
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ons ja Sanxenxo välillä?

Jos haluat matkustaa Ons ja Sanxenxo välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Mar de Ons, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Mar de Ons Ons Sanxenxo
Mar de Ons
Mar de Ons on Espanjassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Galician saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Ons-Sanxenxo -hintoja ja varata Mar de Onsin lipun Ons ja Sanxenxo välillä. Mar de Ons liikennöi Ons Sanxenxo 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Mar de Onsistä
50 min
4 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ons? Mihin laivat saapuvat Sanxenxo?

Lähtösatama Ons

Mar de Ons lautat lähtevät Sanxenxo seuraavista Ons satamista:

Ons Island
Kartta

Saapumissatama Sanxenxo

Mar de Ons alukset saapuvat Sanxenxo seuraavista satamista:

Sanxenxo
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika