Ons
Matkusta suoraan Vigo lautta
Vigo
Katso hinnat

Miten päästä Ons Vigo lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ons Vigo lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ons Vigo on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ons Vigo voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ons Vigo -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Mar de Ons tai Naviera Nabia, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ons Vigo -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Mar de Ons tai Naviera Nabia laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ons Vigo sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ons Vigo lauttatietoa

Lähtösatama
Ons
Espanja
Galicia
Saapumissatama
Vigo
Espanja
Galicia
Etäisyys
24 km
Lauttayhtiöt
Mar de Ons, Naviera Nabia
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Ons Vigo?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ons Vigo kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Vigo. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ons Vigo on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Vigo tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Ons-Vigo-risteilyllä Naviera Nabia tai Mar de Ons lautalla sinulla on Ons-Vigo-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kun nouset Mar de Ons tai Naviera Nabia lauttaan Ons, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Vigo. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Mar de Ons tai Naviera Nabia.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Ons ja Vigo välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Ons, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Vigo lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Ons ja Vigo välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ons ja Vigo välillä?

Jos haluat matkustaa Ons ja Vigo välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Mar de Ons tai Naviera Nabia, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Mar de Ons Ons Vigo
Mar de Ons
Mar de Ons on Espanjassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Galician saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Ons-Vigo -hintoja ja varata Mar de Onsin lipun Ons ja Vigo välillä. Mar de Ons liikennöi Ons Vigo 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 20 min. Lisätietoja Mar de Onsistä
1 tuntia 20 min
2 ylitystä viikossa
Naviera Nabia Ons Vigo
Naviera Nabia
Naviera Nabia harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Ons ja Vigo satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ons-Vigo -hintoja ja varata Naviera Nabiain lipun Ons ja Vigo välillä. Lisätietoja Naviera Nabiaistä

Mistä lähtevät lautat Ons? Mihin laivat saapuvat Vigo?

Lähtösatama Ons

Mar de Ons tai Naviera Nabia lautat lähtevät Vigo seuraavista Ons satamista:

Ons Island
Kartta

Saapumissatama Vigo

Naviera Nabia tai Mar de Ons alukset saapuvat Vigo seuraavista satamista:

Vigo
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ons Vigo, Ons ja Vigo välisen 24 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ons ja Vigo välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Mar de Ons ja Naviera Nabia). Tällä hetkellä Ons ja Vigo välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Ons-Vigo liikennöi 2 lauttayhtiötä: Mar de Ons ja Naviera Nabia.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Mar de Ons, Naviera Nabia.

Ons ja Vigo välisen matkan aikana matkustat 24 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika