Matkustaminen lautalla Oslo Schleswig-Holstein

Matkustaminen lautalla Oslo Schleswig-Holstein on erinomainen valinta! Oslo Schleswig-Holstein -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Color Line), jotka palvelevat Kiel ja Oslo satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Oslo Schleswig-Holstein -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Color Line tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Oslo Schleswig-Holstein luvuilla

Maat
Norja
Saksa
Ylitysten määrä
10 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Oslo Schleswig-Holstein lauttareitit

Etsitkö lauttaa Oslo - Schleswig-Holstein? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Oslo ja Schleswig-Holstein välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Color Line lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Oslo tai Kiel käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Oslo Schleswig-Holstein -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Color Line. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Oslo ja Schleswig-Holstein välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Oslo Schleswig-Holstein - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Oslo paikkaan Schleswig-Holstein

Schleswig-Holstein: Saapuminen lautalla paikasta Oslo ja alueen tutkiminen

Ensimmäinen kaupunki, johon voit tutustua, on Kiel, Schleswig-Holsteinin osavaltion pääkaupunki. Vilkkaasta satamastaan tunnettu Kiel tarjoaa myös monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Voit kävellä Kielliniellä, kauniilla rantakadulla, käydä kaupungin merenkulkumuseossa oppimassa lisää alueen merenkulun historiasta tai ihailla kuuluisaa Pyhän Nikolauksen kirkkoa, jonka tornista avautuu henkeäsalpaava näkymä kaupunkiin.

Suuntaa seuraavaksi Lyypekkiin, joka on Unescon maailmanperintökohteeksi listattu keskiaikainen kaupunki. Kävele vanhan kaupungin mukulakivikaduilla, ja siirryt ajassa taaksepäin. Muista käydä kuuluisalla Holstentorin portilla, joka on kaupungin symboli, ja maistele paikallista herkkua: mazipania, herkullista perinteistä marsipaania.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None