Paldiski
Matkusta suoraan Kapellskär lautta
Kapellskär
Katso hinnat

Miten päästä Paldiski Kapellskär lautalla ?

Etsitkö täydellistä Paldiski Kapellskär lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Paldiski Kapellskär on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Paldiski Kapellskär voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Paldiski Kapellskär -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten DFDS Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Paldiski Kapellskär -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla DFDS Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Paldiski Kapellskär sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Paldiski Kapellskär lauttatietoa

Lähtösatama
Paldiski
Viro
Saapumissatama
Kapellskär
Ruotsi
Etäisyys
284 km
Lauttayhtiöt
DFDS Seaways
Ylitysten tiheys
7 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
9 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Paldiski Kapellskär: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Paldiski Kapellskär, lippujen hinnat vaihtelevat 154 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 246 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Paldiski - Kapellskär, on 185 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Paldiski - Kapellskär on 10 tuntia 8 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 10 tuntia 30 min saapua Kapellskär, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kapellskär 9 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Paldiski satamasta klo 10:30. Viimeinen laiva Kapellskär lähtee Paldiski satamasta klo 22:00.

Keskimääräinen hinta Paldiski - Kapellskär-lauttaristeilylle.
185 €
Lauttojen hintaluokka Paldiski Kapellskär (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
154 € - 246 €
Keskimääräinen ylitysaika Paldiski - Kapellskär
10 tuntia 8 min
Ensimmäisen Kapellskär menevän lautan lähtöaika
10:30
Viimeisen lautan lähtöaika Kapellskär
22:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kapellskär
06:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kapellskär
19:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Paldiski ja Kapellskär välillä?

Jos haluat matkustaa Paldiski ja Kapellskär välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten DFDS Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

DFDS Seaways Paldiski Kapellskär
DFDS Seaways
DFDS Seaways on Kööpenhaminassa, Tanskassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa matkustajaliikenne- ja ajoneuvoliikennettä Pohjois-Euroopan satamien välillä, mukaan lukien Doverin, Antwerpenin ja Calais'n satamat Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, mutta myös Oslon ja Kööpenhaminan satamien välillä, Norjan ja Ruotsin satamien välillä sekä muiden Euroopan satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Paldiski-Kapellskär -hintoja ja varata DFDS Seawaysin lipun Paldiski ja Kapellskär välillä. DFDS Seaways liikennöi Paldiski Kapellskär 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 9 tuntia 30 min. Lisätietoja DFDS Seawaysistä
9 tuntia 30 min
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Paldiski? Mihin laivat saapuvat Kapellskär?

Lähtösatama Paldiski

DFDS Seaways lautat lähtevät Kapellskär seuraavista Paldiski satamista:

Port of Paldiski
Kartta

Saapumissatama Kapellskär

DFDS Seaways alukset saapuvat Kapellskär seuraavista satamista:

Kapellskar
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika