Suositeltu reitti
Palermo
Matkusta suoraan Civitavecchia juna, lautta
Civitavecchia
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Palermo
Matkusta juna, kimppakyytiä, lennot, bussi Rooma
Rooma
Matkusta kimppakyytiä, juna, bussi Civitavecchia
Civitavecchia
Katso hinnat

Miten päästä Palermo Civitavecchia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Palermo Civitavecchia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Palermo Civitavecchia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Palermo Civitavecchia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Palermo Civitavecchia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten SNAV tai Grandi Navi Veloci, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Palermo Civitavecchia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Grandi Navi Veloci tai SNAV laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Palermo Civitavecchia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Palermo Civitavecchia lauttatietoa

Lähtösatama
Palermo
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Civitavecchia
Italia
Latium
Etäisyys
462 km
Lauttayhtiöt
SNAV, Grandi Navi Veloci
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
13 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Palermo Civitavecchia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Palermo Civitavecchia, lippujen hinnat vaihtelevat 60 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 334 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Palermo - Civitavecchia, on 127 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Palermo - Civitavecchia on 13 tuntia 32 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 14 tuntia saapua Civitavecchia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Civitavecchia 13 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Palermo satamasta klo 18:00.

Keskimääräinen hinta Palermo - Civitavecchia-lauttaristeilylle.
127 €
Lauttojen hintaluokka Palermo Civitavecchia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
60 € - 334 €
Keskimääräinen ylitysaika Palermo - Civitavecchia
13 tuntia 32 min
Ensimmäisen Civitavecchia menevän lautan lähtöaika
18:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Civitavecchia
07:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Civitavecchia
08:00

Miksi ottaa lautta Palermo Civitavecchia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Palermo Civitavecchia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Civitavecchia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Palermo Civitavecchia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Palermo ja Civitavecchia väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Palermo ja Civitavecchia välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Grandi Navi Veloci tai SNAV laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Palermo Civitavecchia. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Palermo-Civitavecchia-risteilyllä SNAV tai Grandi Navi Veloci lautalla sinulla on Palermo-Civitavecchia-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Palermo ja Civitavecchia välillä?

Jos haluat matkustaa Palermo ja Civitavecchia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Grandi Navi Veloci tai SNAV, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Grandi Navi Veloci Palermo Civitavecchia
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci on italialainen yhtiö, joka on yksi Välimeren matkustajaliikenteen johtavista yrityksistä. Se liikennöi Italiaan (Sisilia ja Sardinia), Espanjaan, Tunisiaan, Algeriaan, Ranskaan ja Marokkoon. Vivanodalla voit vertailla Palermo-Civitavecchia -hintoja ja varata Grandi Navi Velociin lipun Palermo ja Civitavecchia välillä. Grandi Navi Veloci liikennöi Palermo Civitavecchia 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 13 tuntia 50 min. Lisätietoja Grandi Navi Velociistä
13 tuntia 50 min
3 ylitystä viikossa
SNAV Palermo Civitavecchia
SNAV
SNAV on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Italian saarten ja Manner-Italian satamien välillä sekä kansainvälisiä palveluja Kroatiaan ja Albaniaan. Vivanodalla voit vertailla Palermo-Civitavecchia -hintoja ja varata SNAVin lipun Palermo ja Civitavecchia välillä. Lisätietoja SNAVistä

Mistä lähtevät lautat Palermo? Mihin laivat saapuvat Civitavecchia?

Lähtösatama Palermo

Grandi Navi Veloci tai SNAV lautat lähtevät Civitavecchia seuraavista Palermo satamista:

Palermo
Kartta

Saapumissatama Civitavecchia

SNAV tai Grandi Navi Veloci alukset saapuvat Civitavecchia seuraavista satamista:

Civitavecchia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Palermo Civitavecchia, Palermo ja Civitavecchia välisen 462 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 13 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Palermo ja Civitavecchia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Grandi Navi Veloci ja SNAV). Tällä hetkellä Palermo ja Civitavecchia välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Palermo-Civitavecchia liikennöi 2 lauttayhtiötä: Grandi Navi Veloci ja SNAV.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat SNAV, Grandi Navi Veloci.

Palermo ja Civitavecchia välisen matkan aikana matkustat 462 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Palermo Civitavecchia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 60 € - 334 €. Havaitsemamme keskihinta oli 127 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Palermo klo 18:00 kohti Civitavecchia.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika