Palermo
Matkusta suoraan Ustica lautta
Ustica
Katso hinnat

Miten päästä Palermo Ustica lautalla ?

Etsitkö täydellistä Palermo Ustica lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Palermo Ustica on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Palermo Ustica voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Palermo Ustica -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Palermo Ustica -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Palermo Ustica sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Palermo Ustica lauttatietoa

Lähtösatama
Palermo
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Ustica
Italia
Sisilia
Etäisyys
68 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
5 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Palermo Ustica: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Palermo Ustica, lippujen hinnat vaihtelevat 16 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 139 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Palermo - Ustica, on 42 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Palermo - Ustica on 2 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 30 min saapua Ustica, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Ustica 1 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Palermo satamasta klo 07:00. Viimeinen laiva Ustica lähtee Palermo satamasta klo 16:00.

Keskimääräinen hinta Palermo - Ustica-lauttaristeilylle.
42 €
Lauttojen hintaluokka Palermo Ustica (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
16 € - 139 €
Keskimääräinen ylitysaika Palermo - Ustica
2 tuntia
Ensimmäisen Ustica menevän lautan lähtöaika
07:00
Viimeisen lautan lähtöaika Ustica
16:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Ustica
08:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Ustica
17:30

Miksi ottaa lautta Palermo Ustica?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Palermo Ustica kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ustica. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Palermo Ustica on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Palermo Ustica valmiina auttamaan sinua. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleensä matka Palermo Ustica on paljon nopeampi lentäen. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Palermo-Ustica-risteilyllä Siremar tai Liberty Lines lautalla sinulla on Palermo-Ustica-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Voit matkustaa Palermo Ustica täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Ustica poistuaksesi laivalta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Palermo ja Ustica välillä?

Jos haluat matkustaa Palermo ja Ustica välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Palermo Ustica
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Palermo-Ustica -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Palermo ja Ustica välillä. Liberty Lines liikennöi Palermo Ustica 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
1 tuntia 30 min
5 ylitystä päivässä
Siremar Palermo Ustica
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Palermo-Ustica -hintoja ja varata Siremarin lipun Palermo ja Ustica välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Palermo? Mihin laivat saapuvat Ustica?

Lähtösatama Palermo

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Ustica seuraavista Palermo satamista:

Palermo
Kartta

Saapumissatama Ustica

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Ustica seuraavista satamista:

Ustica
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Palermo Ustica, Palermo ja Ustica välisen 68 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Palermo ja Ustica välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Palermo ja Ustica välillä on 5 ylitystä päivässä.

Reitillä Palermo-Ustica liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Palermo ja Ustica välisen matkan aikana matkustat 68 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Palermo Ustica, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 16 € - 139 €. Havaitsemamme keskihinta oli 42 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Palermo klo 07:00 kohti Ustica.

Viimeinen lautta Ustica lähtee Palermo yleensä klo 16:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika