Suositeltu reitti
Palma (Mallorca)
Matkusta suoraan Ibiza lautta, lennot
Ibiza
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Palma (Mallorca)
Matkusta lautta Formentera
Formentera
Matkusta lautta Ibiza
Ibiza
Katso hinnat

Miten päästä Palma (Mallorca) Ibiza lautalla ?

Etsitkö täydellistä Palma (Mallorca) Ibiza lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Palma (Mallorca) Ibiza on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Palma (Mallorca) Ibiza voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Palma (Mallorca) Ibiza -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus tai Acciona Trasmediterránea, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Palma (Mallorca) Ibiza -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Palma (Mallorca) Ibiza sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Palma (Mallorca) Ibiza lauttatietoa

Lähtösatama
Palma (Mallorca)
Espanja
Baleaarit
Saapumissatama
Ibiza
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
128 km
Lauttayhtiöt
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Palma (Mallorca) Ibiza: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Palma (Mallorca) Ibiza, lippujen hinnat vaihtelevat 54 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 243 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Palma (Mallorca) - Ibiza, on 119 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Palma (Mallorca) - Ibiza on 3 tuntia 22 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia saapua Ibiza, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Ibiza 2 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Palma (Mallorca) satamasta klo 08:00. Viimeinen laiva Ibiza lähtee Palma (Mallorca) satamasta klo 16:30.

Keskimääräinen hinta Palma (Mallorca) - Ibiza-lauttaristeilylle.
119 €
Lauttojen hintaluokka Palma (Mallorca) Ibiza (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
54 € - 243 €
Keskimääräinen ylitysaika Palma (Mallorca) - Ibiza
3 tuntia 22 min
Ensimmäisen Ibiza menevän lautan lähtöaika
08:00
Viimeisen lautan lähtöaika Ibiza
16:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Ibiza
10:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Ibiza
20:00

Miksi ottaa lautta Palma (Mallorca) Ibiza?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Palma (Mallorca) Ibiza kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ibiza. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Palma (Mallorca) Ibiza on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Kun nouset Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed lauttaan Palma (Mallorca), voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Ibiza saapumiseen asti. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Palma (Mallorca) Ibiza -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Ibiza varmasti jo levänneenä.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Palma (Mallorca) voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Ibiza täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Palma (Mallorca) ja Ibiza välillä?

Jos haluat matkustaa Palma (Mallorca) ja Ibiza välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Acciona Trasmediterránea Palma (Mallorca) Ibiza
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Palma (Mallorca)-Ibiza -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Palma (Mallorca) ja Ibiza välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Palma (Mallorca) Ibiza 8 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 20 min. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
2 tuntia 20 min
8 ylitystä viikossa
Grandi Navi Veloci Palma (Mallorca) Ibiza
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci on italialainen yhtiö, joka on yksi Välimeren matkustajaliikenteen johtavista yrityksistä. Se liikennöi Italiaan (Sisilia ja Sardinia), Espanjaan, Tunisiaan, Algeriaan, Ranskaan ja Marokkoon. Vivanodalla voit vertailla Palma (Mallorca)-Ibiza -hintoja ja varata Grandi Navi Velociin lipun Palma (Mallorca) ja Ibiza välillä. Lisätietoja Grandi Navi Velociistä
Baleària Palma (Mallorca) Ibiza
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Palma (Mallorca)-Ibiza -hintoja ja varata Baleàriain lipun Palma (Mallorca) ja Ibiza välillä. Baleària liikennöi Palma (Mallorca) Ibiza 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 2 tuntia. Lisätietoja Baleàriaistä
2 tuntia
3 ylitystä päivässä
Trasmed Palma (Mallorca) Ibiza
Trasmed
Trasmed harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Palma (Mallorca) ja Ibiza satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Palma (Mallorca)-Ibiza -hintoja ja varata Trasmedin lipun Palma (Mallorca) ja Ibiza välillä. Lisätietoja Trasmedistä

Mistä lähtevät lautat Palma (Mallorca)? Mihin laivat saapuvat Ibiza?

Lähtösatama Palma (Mallorca)

Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed lautat lähtevät Ibiza seuraavista Palma (Mallorca) satamista:

Palma de Mallorca
Kartta

Saapumissatama Ibiza

Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Acciona Trasmediterránea alukset saapuvat Ibiza seuraavista satamista:

Ibiza Eivissa
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Palma (Mallorca) Ibiza.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Palma (Mallorca) Ibiza, Palma (Mallorca) ja Ibiza välisen 128 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Palma (Mallorca) ja Ibiza välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ja Trasmed). Tällä hetkellä Palma (Mallorca) ja Ibiza välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Palma (Mallorca)-Ibiza liikennöi 4 lauttayhtiötä: Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ja Trasmed.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Vertaa ennen varausta Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Palma (Mallorca) Ibiza -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Palma (Mallorca) ja Ibiza välisen matkan aikana matkustat 128 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Palma (Mallorca) Ibiza, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 54 € - 243 €. Havaitsemamme keskihinta oli 119 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Palma (Mallorca) klo 08:00 kohti Ibiza.

Viimeinen lautta Ibiza lähtee Palma (Mallorca) yleensä klo 16:30.

Koe Palma (Mallorca) ja Ibiza välinen lauttamatka

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Palma (Mallorca) Ibiza suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Palma (Mallorca) Ibiza -risteilyllä Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus tai Acciona Trasmediterránea laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Palma (Mallorca) laivaan noususta Ibiza tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Palma (Mallorca) ja Ibiza.

Lähtö Palma (Mallorca) lautalla

Ennen kuin lähdet Palma (Mallorca) Ibiza -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Palma (Mallorca) satamaan / Sinun tulee saapua Palma (Mallorca) lauttaterminaaliin Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Palma (Mallorca) ja Ibiza väliselle reitille. / Palma (Mallorca) esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Acciona Trasmediterránea:n lipunmyyntitiskillä Palma (Mallorca) lauttaterminaalissa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Ibiza menevään laivaan nouseminen / Varo Palma (Mallorca) lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Ajoneuvossasi Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Palma (Mallorca) ja Ibiza välinen risteily: laivalla...

Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Ibiza on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Ibiza:

  • Lautta saapuu Ibiza satamaan. / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Nauti sen sijaan saapumisesta Ibiza satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Palma (Mallorca) Ibiza mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Ibiza.
  • Laivalta poistuminen ja Ibiza tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Ibiza. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Ibiza odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika