Panarea
Matkusta suoraan Filicudi lautta
Filicudi
Katso hinnat

Miten päästä Panarea Filicudi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Panarea Filicudi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Panarea Filicudi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Panarea Filicudi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Panarea Filicudi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Panarea Filicudi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Panarea Filicudi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Panarea Filicudi lauttatietoa

Lähtösatama
Panarea
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Filicudi
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
44 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Panarea Filicudi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Panarea Filicudi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Filicudi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Panarea Filicudi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Panarea voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Liberty Lines tai Siremar -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Filicudi täynnä energiaa.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Panarea Filicudi valmiina auttamaan sinua. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Panarea Liberty Lines tai Siremar lautalla, joka kulkee 44 km matkan Filicudi alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Filicudi liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Panarea ja Filicudi välillä?

Jos haluat matkustaa Panarea ja Filicudi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Panarea Filicudi
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Panarea-Filicudi -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Panarea ja Filicudi välillä. Lisätietoja Liberty Linesistä
Siremar Panarea Filicudi
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Panarea-Filicudi -hintoja ja varata Siremarin lipun Panarea ja Filicudi välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Panarea? Mihin laivat saapuvat Filicudi?

Lähtösatama Panarea

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Filicudi seuraavista Panarea satamista:

Panarea
Kartta

Saapumissatama Filicudi

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Filicudi seuraavista satamista:

Filicudi
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Panarea-Filicudi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Panarea ja Filicudi välisen matkan aikana matkustat 44 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika