Panarea
Matkusta suoraan Lipari lautta
Lipari
Katso hinnat

Miten päästä Panarea Lipari lautalla ?

Etsitkö täydellistä Panarea Lipari lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Panarea Lipari on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Panarea Lipari voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Panarea Lipari -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Panarea Lipari -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Panarea Lipari sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Panarea Lipari lauttatietoa

Lähtösatama
Panarea
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Lipari
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
22 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
8 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Panarea Lipari: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Panarea Lipari, lippujen hinnat vaihtelevat 10 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 84 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Panarea - Lipari, on 33 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Panarea - Lipari on 1 tuntia 39 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 50 min saapua Lipari, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Lipari 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Panarea satamasta klo 07:45. Viimeinen laiva Lipari lähtee Panarea satamasta klo 16:45.

Keskimääräinen hinta Panarea - Lipari-lauttaristeilylle.
33 €
Lauttojen hintaluokka Panarea Lipari (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
10 € - 84 €
Keskimääräinen ylitysaika Panarea - Lipari
1 tuntia 39 min
Ensimmäisen Lipari menevän lautan lähtöaika
07:45
Viimeisen lautan lähtöaika Lipari
16:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Lipari
08:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Lipari
17:10

Miksi ottaa lautta Panarea Lipari?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Panarea Lipari kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lipari. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Panarea Lipari on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Panarea ja Lipari välisen matkan jokaisella minuutilla, Panarea satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Lipari tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Liberty Lines tai Siremar henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Panarea Lipari. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Panarea-Lipari-risteilyllä Siremar tai Liberty Lines lautalla sinulla on Panarea-Lipari-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Panarea Lipari lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Lipari saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Liberty Lines tai Siremar miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Panarea ja Lipari välillä?

Jos haluat matkustaa Panarea ja Lipari välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Panarea Lipari
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Panarea-Lipari -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Panarea ja Lipari välillä. Liberty Lines liikennöi Panarea Lipari 8 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
30 min
8 ylitystä päivässä
Siremar Panarea Lipari
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Panarea-Lipari -hintoja ja varata Siremarin lipun Panarea ja Lipari välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Panarea? Mihin laivat saapuvat Lipari?

Lähtösatama Panarea

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Lipari seuraavista Panarea satamista:

Panarea
Kartta

Saapumissatama Lipari

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Lipari seuraavista satamista:

Lipari
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Panarea Lipari, Panarea ja Lipari välisen 22 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Panarea ja Lipari välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Panarea ja Lipari välillä on 8 ylitystä päivässä.

Reitillä Panarea-Lipari liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Panarea ja Lipari välisen matkan aikana matkustat 22 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Panarea Lipari, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 10 € - 84 €. Havaitsemamme keskihinta oli 33 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Panarea klo 07:45 kohti Lipari.

Viimeinen lautta Lipari lähtee Panarea yleensä klo 16:45.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika