Suositeltu reitti
Paros
Matkusta suoraan Astypalaia lautta
Astypalaia
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Paros
Matkusta lautta Amorgos
Amorgos
Matkusta lautta Astypalaia
Astypalaia
Katso hinnat
Paros
Matkusta lautta Naxos
Naxos
Matkusta lautta Astypalaia
Astypalaia
Katso hinnat

Miten päästä Paros Astypalaia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Paros Astypalaia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Paros Astypalaia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Paros Astypalaia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Paros Astypalaia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways tai Minoan Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Paros Astypalaia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Paros Astypalaia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Paros Astypalaia lauttatietoa

Lähtösatama
Paros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Astypalaia
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
120 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Paros Astypalaia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Paros Astypalaia, lippujen hinnat vaihtelevat 50 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 261 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Paros - Astypalaia, on 156 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Paros - Astypalaia on 4 tuntia 59 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia 5 min saapua Astypalaia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Astypalaia 4 tuntia 50 min. Ensimmäinen lautta lähtee Paros satamasta klo 11:20. Viimeinen laiva Astypalaia lähtee Paros satamasta klo 22:50.

Keskimääräinen hinta Paros - Astypalaia-lauttaristeilylle.
156 €
Lauttojen hintaluokka Paros Astypalaia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
50 € - 261 €
Keskimääräinen ylitysaika Paros - Astypalaia
4 tuntia 59 min
Ensimmäisen Astypalaia menevän lautan lähtöaika
11:20
Viimeisen lautan lähtöaika Astypalaia
22:50
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Astypalaia
02:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Astypalaia
16:25

Mitkä yhtiöt liikennöivät Paros ja Astypalaia välillä?

Jos haluat matkustaa Paros ja Astypalaia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Paros Astypalaia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Paros-Astypalaia-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Paros-Astypalaia -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Paros ja Astypalaia välillä. Blue Star Ferries liikennöi Paros Astypalaia 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 10 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
5 tuntia 10 min
4 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Paros? Mihin laivat saapuvat Astypalaia?

Lähtösatama Paros

Blue Star Ferries lautat lähtevät Astypalaia seuraavista Paros satamista:

Paros
Kartta

Saapumissatama Astypalaia

Blue Star Ferries alukset saapuvat Astypalaia seuraavista satamista:

Astypalea
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Paros Astypalaia, Paros ja Astypalaia välisen 120 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Paros ja Astypalaia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries). Tällä hetkellä Paros ja Astypalaia välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Paros-Astypalaia liikennöi 1 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries.

Jos haluat matkustaa laivalla Paros Astypalaia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 50 € - 261 €. Havaitsemamme keskihinta oli 156 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Paros klo 11:20 kohti Astypalaia.

Viimeinen lautta Astypalaia lähtee Paros yleensä klo 22:50.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika