Paros
Matkusta suoraan Koufonissia lautta
Koufonissia
Katso hinnat

Miten päästä Paros Koufonissia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Paros Koufonissia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Paros Koufonissia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Paros Koufonissia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Paros Koufonissia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Paros Koufonissia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Paros Koufonissia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Paros Koufonissia lauttatietoa

Lähtösatama
Paros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Koufonissia
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
43 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Paros Koufonissia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Paros Koufonissia, lippujen hinnat vaihtelevat 31 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 172 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Paros - Koufonissia, on 82 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Paros - Koufonissia on 3 tuntia 4 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 35 min saapua Koufonissia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Koufonissia 1 tuntia 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Paros satamasta klo 08:15. Viimeinen laiva Koufonissia lähtee Paros satamasta klo 22:50.

Keskimääräinen hinta Paros - Koufonissia-lauttaristeilylle.
82 €
Lauttojen hintaluokka Paros Koufonissia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
31 € - 172 €
Keskimääräinen ylitysaika Paros - Koufonissia
3 tuntia 4 min
Ensimmäisen Koufonissia menevän lautan lähtöaika
08:15
Viimeisen lautan lähtöaika Koufonissia
22:50
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Koufonissia
01:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Koufonissia
15:50

Miksi ottaa lautta Paros Koufonissia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Paros Koufonissia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Koufonissia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Paros Koufonissia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Paros ja Koufonissia väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Koufonissia. Kannattaa kuitenkin kysyä Blue Star Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Paros Koufonissia perheenä kuin lautalla. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Paros, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Paros ja Koufonissia välisen lauttamatkan pitkään.
Lepo hytissä
Vaikka Paros ja Koufonissia välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Paros ja Koufonissia välillä?

Jos haluat matkustaa Paros ja Koufonissia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Paros Koufonissia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Paros-Koufonissia-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Paros-Koufonissia -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Paros ja Koufonissia välillä. Blue Star Ferries liikennöi Paros Koufonissia 10 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
1 tuntia 30 min
10 ylitystä viikossa
Hellenic Seaways Paros Koufonissia
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Paros-Koufonissia -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Paros ja Koufonissia välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Sea Jets Paros Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Paros-Koufonissia -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Paros ja Koufonissia välillä. Sea Jets liikennöi Paros Koufonissia 8 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 10 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
3 tuntia 10 min
8 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Paros? Mihin laivat saapuvat Koufonissia?

Lähtösatama Paros

Blue Star Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Koufonissia seuraavista Paros satamista:

Paros
Kartta

Saapumissatama Koufonissia

Sea Jets, Hellenic Seaways tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Koufonissia seuraavista satamista:

Koufonissia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Paros Koufonissia, Paros ja Koufonissia välisen 43 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Paros ja Koufonissia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ja Sea Jets). Tällä hetkellä Paros ja Koufonissia välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Paros-Koufonissia liikennöi 3 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets.

Vertaa ennen varausta Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Paros Koufonissia -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Paros ja Koufonissia välisen matkan aikana matkustat 43 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Paros Koufonissia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 31 € - 172 €. Havaitsemamme keskihinta oli 82 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Paros klo 08:15 kohti Koufonissia.

Viimeinen lautta Koufonissia lähtee Paros yleensä klo 22:50.

Kokemuksesi Paros Koufonissia -lauttamatkasta

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Paros ja Koufonissia välinen merimatka. Jotta voisit uppoutua Blue Star Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Paros ja laivasta poistumisesta Koufonissia. Löydät myös käytännön tietoa Paros ja Koufonissia.

Valmiina laivaan nousuun Paros

Ennen kuin Paros Koufonissia -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Paros satamassa / Sinun kannattaa saapua Paros satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Sea Jets, Hellenic Seaways tai Blue Star Ferries-yhtiöstäsi. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Paros ja Koufonissia väliselle reitille. / Paros esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Sea Jets, Hellenic Seaways tai Blue Star Ferries:n lipunmyyntitiskillä Paros lauttaterminaalissa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Koufonissia menevään lauttaan nouseminen / Paros lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Jos matkustat autolla, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Blue Star Ferries:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Paros ja Koufonissia välisellä lautalla

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Blue Star Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautalta poistuminen Koufonissia

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Koufonissia:

  • Lautta saapuu Koufonissia satamaan. / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Koufonissia ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Paros Koufonissia mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Koufonissia.
  • Laivalta poistuminen ja Koufonissia tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Koufonissia. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Koufonissia odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika