Suositeltu reitti
Paros
Matkusta suoraan Lavrio lautta
Lavrio
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Paros
Matkusta lautta Kea
Kea
Matkusta lautta Lavrio
Lavrio
Katso hinnat

Miten päästä Paros Lavrio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Paros Lavrio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Paros Lavrio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Paros Lavrio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Paros Lavrio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines tai Triton Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Paros Lavrio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Paros Lavrio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Paros Lavrio lauttatietoa

Lähtösatama
Paros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Lavrio
Kreikka
Attica
Etäisyys
119 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
6 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Paros Lavrio?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Paros Lavrio kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lavrio. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Paros Lavrio on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Hellenic Seaways tai Sea Jets lautalla Paros ja Lavrio välisen 119 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Paros-Lavrio risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Paros ja Lavrio väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Paros ja Lavrio välisen matkan aikana voit käydä Hellenic Seaways tai Sea Jets -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Lavrio täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Paros ja Lavrio välillä?

Jos haluat matkustaa Paros ja Lavrio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Paros Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Paros-Lavrio -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Paros ja Lavrio välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Sea Jets Paros Lavrio
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Paros-Lavrio -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Paros ja Lavrio välillä. Sea Jets liikennöi Paros Lavrio 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 30 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
6 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Paros? Mihin laivat saapuvat Lavrio?

Lähtösatama Paros

Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Lavrio seuraavista Paros satamista:

Paros
Kartta

Saapumissatama Lavrio

Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Lavrio seuraavista satamista:

Lavrio
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Paros Lavrio.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Paros Lavrio, Paros ja Lavrio välisen 119 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 6 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Paros ja Lavrio välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways ja Sea Jets). Tällä hetkellä Paros ja Lavrio välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Paros-Lavrio liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries.

Paros ja Lavrio välisen matkan aikana matkustat 119 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika