Paros
Matkusta suoraan Schoinoussa lautta
Schoinoussa
Katso hinnat

Miten päästä Paros Schoinoussa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Paros Schoinoussa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Paros Schoinoussa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Paros Schoinoussa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Paros Schoinoussa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Paros Schoinoussa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Paros Schoinoussa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Paros Schoinoussa lauttatietoa

Lähtösatama
Paros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Schoinoussa
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
41 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Sea Jets
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Paros Schoinoussa: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Paros Schoinoussa, lippujen hinnat vaihtelevat 20 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 108 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Paros - Schoinoussa, on 64 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Paros - Schoinoussa on 2 tuntia 27 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 50 min saapua Schoinoussa, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Schoinoussa 2 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Paros satamasta klo 11:10. Viimeinen laiva Schoinoussa lähtee Paros satamasta klo 22:50.

Keskimääräinen hinta Paros - Schoinoussa-lauttaristeilylle.
64 €
Lauttojen hintaluokka Paros Schoinoussa (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
20 € - 108 €
Keskimääräinen ylitysaika Paros - Schoinoussa
2 tuntia 27 min
Ensimmäisen Schoinoussa menevän lautan lähtöaika
11:10
Viimeisen lautan lähtöaika Schoinoussa
22:50
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Schoinoussa
00:20
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Schoinoussa
15:10

Miksi ottaa lautta Paros Schoinoussa?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Paros Schoinoussa kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Schoinoussa. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Paros Schoinoussa on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Blue Star Ferries tai Sea Jets lautalla Paros ja Schoinoussa välisen 41 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Schoinoussa liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Paros ja Schoinoussa välisen matkan aikana voit käydä Blue Star Ferries tai Sea Jets -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Schoinoussa täynnä energiaa.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Päinvastoin, Paros Schoinoussa laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on Blue Star Ferries tai Sea Jets liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Schoinoussa varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Paros ja Schoinoussa välillä?

Jos haluat matkustaa Paros ja Schoinoussa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Paros Schoinoussa
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Paros-Schoinoussa-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Paros-Schoinoussa -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Paros ja Schoinoussa välillä. Blue Star Ferries liikennöi Paros Schoinoussa 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
2 tuntia
3 ylitystä viikossa
Sea Jets Paros Schoinoussa
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Paros-Schoinoussa -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Paros ja Schoinoussa välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Paros? Mihin laivat saapuvat Schoinoussa?

Lähtösatama Paros

Blue Star Ferries tai Sea Jets lautat lähtevät Schoinoussa seuraavista Paros satamista:

Paros
Kartta

Saapumissatama Schoinoussa

Sea Jets tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Schoinoussa seuraavista satamista:

Port of Schoinoussa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Paros Schoinoussa, Paros ja Schoinoussa välisen 41 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Paros ja Schoinoussa välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries ja Sea Jets). Tällä hetkellä Paros ja Schoinoussa välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Paros-Schoinoussa liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Sea Jets.

Paros ja Schoinoussa välisen matkan aikana matkustat 41 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Paros Schoinoussa, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 20 € - 108 €. Havaitsemamme keskihinta oli 64 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Paros klo 11:10 kohti Schoinoussa.

Viimeinen lautta Schoinoussa lähtee Paros yleensä klo 22:50.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika