Paros
Matkusta suoraan Serifos lautta
Serifos
Katso hinnat

Miten päästä Paros Serifos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Paros Serifos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Paros Serifos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Paros Serifos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Paros Serifos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Paros Serifos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Paros Serifos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Paros Serifos lauttatietoa

Lähtösatama
Paros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Serifos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
58 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Paros Serifos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Paros Serifos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Serifos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Paros Serifos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ei väsytä, toisin kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Paros Serifos lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Hellenic Seaways tai Sea Jets liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Serifos varmasti jo levänneenä.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Paros voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Hellenic Seaways tai Sea Jets -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Serifos täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Jätät sen sinne Paros ja Serifos välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Serifos saapuessasi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Paros ja Serifos välillä?

Jos haluat matkustaa Paros ja Serifos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Paros Serifos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Paros-Serifos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Paros ja Serifos välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Sea Jets Paros Serifos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Paros-Serifos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Paros ja Serifos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Paros? Mihin laivat saapuvat Serifos?

Lähtösatama Paros

Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Serifos seuraavista Paros satamista:

Paros
Kartta

Saapumissatama Serifos

Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Serifos seuraavista satamista:

Serifos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Paros-Serifos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets.

Paros ja Serifos välisen matkan aikana matkustat 58 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika